![]() |
Re: cazanul meu cel nou :)
Quote:
BA se merita sa puna acum si in interior pt ca mai are o bucata(deci oricum nu da bani) ! daca acum se duce si reclama nu se intampla nimic pt ca folia e clar pt int nu pt EXT! dar daca bucata aia care i-a ramas o pune pe bord doar sa vada el daca se exfoliaza,si intradevar se exfoliaza atunci DA frate,mergi la ei si da-le in cap ! doar asa poate sa se lege de ei altfel nu! oricum SIL tu cred ca ai inteles ce am vrut eu sa spun ! :) |
am inteles ce ai zis ....
azi pun in interior > sa vedem ce se intampla ...am nevoie de soare azi :D mult soare ....sa vedem efectul :-P daca stai sa te gandesti de fapt si de drept de vina este pilot ....sau mai bine zis cei din italia :)) ei doar la vand ....acuma implicit si ei :( |
deocamdata nu e de vina nimeni,decat tu ca ai pus in ext...daca in int se intampla la fel sunt de vina cei de la pilot pt ca de la ei ai cumparat produsul si ai respectat tot ce zice pe hartie si a iesit un kaka maca! :) HAI CU SOARELE! :) :)
|
nu mai am rabdare sa o vad gata :D
|
pai momentan nu prea ai ce vedea ca nu prea am facut mai nimic in interior cu ce mia ramas
daca stiti locul de sub frana de mana acel patrat si acele 2 locuri rotunde care sunt putin mai in fata langa bord > decat pe alea am pus folie deocamdata vad ca stau bine |
sil culoarea ce o ai pe logan ii albastru egee met?
|
egee ...azur nu se mai fabrica
|
pleoape pe luni :)
|
1 Attachment(s)
de la intalnirea de aseara ...la intoarcerea daca se filma era mai ''palpitant'' plecarea a fost facuta la 5000 :???: |
mey tu ai rupt touaregul ala in 2 la cat d nervos ai plecat dupa el :D
|
era decat V10 TDI ...ii dadeam fum :)))))))))
|
trebuia sa stai la coada ca intai ii dadeam eu fum :))
|
cu siguranta :peace: :paper: :suspiciou :boogy: :chuckel: :pistoles: :evil_laug
|
bah strici gumele degeaba:D
a sti ce am vazut, ca tu ai mereu masina curata :D cate carpe ai in portbagaj? de freci toata ziua la ea:D |
nu este mereu curata ...sa nimerit sa o vezi ieri asa ....:)
tu vb ca speli 2 masini non stop :) ? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning