Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 61 R S V (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/15477-61.html)

Eugen_TL 09-05-06 22:07

Re: cazanul meu cel nou :)

Quote:

Originally Posted by +rN4L1n_JuNky
silviule nu se merita ma sa pui in interior gandeste-te cat de cald se face vara in masina (ma refer aici la momentul in care sta masina mai mult timp in soare parcata). Cred ca o sa patesti la fel si in interior.Cel mai bine te duci la ei si nu pune botul pe labe i-ai in dinti

nu cred ca ai citit tot...
BA se merita sa puna acum si in interior pt ca mai are o bucata(deci oricum nu da bani) ! daca acum se duce si reclama nu se intampla nimic pt ca folia e clar pt int nu pt EXT! dar daca bucata aia care i-a ramas o pune pe bord doar sa vada el daca se exfoliaza,si intradevar se exfoliaza atunci DA frate,mergi la ei si da-le in cap ! doar asa poate sa se lege de ei altfel nu! oricum SIL tu cred ca ai inteles ce am vrut eu sa spun ! :)

sil4tuning 10-05-06 05:44

am inteles ce ai zis ....
azi pun in interior > sa vedem ce se intampla ...am nevoie de soare azi :D mult soare ....sa vedem efectul :-P
daca stai sa te gandesti de fapt si de drept de vina este pilot ....sau mai bine zis cei din italia :)) ei doar la vand ....acuma implicit si ei :(

Eugen_TL 10-05-06 12:27

deocamdata nu e de vina nimeni,decat tu ca ai pus in ext...daca in int se intampla la fel sunt de vina cei de la pilot pt ca de la ei ai cumparat produsul si ai respectat tot ce zice pe hartie si a iesit un kaka maca! :) HAI CU SOARELE! :) :)

Bogdan_mb 10-05-06 12:56

nu mai am rabdare sa o vad gata :D

sil4tuning 12-05-06 05:37

pai momentan nu prea ai ce vedea ca nu prea am facut mai nimic in interior cu ce mia ramas
daca stiti locul de sub frana de mana acel patrat si acele 2 locuri rotunde care sunt putin mai in fata langa bord > decat pe alea am pus folie deocamdata vad ca stau bine

vlad_VSV 13-05-06 22:13

sil culoarea ce o ai pe logan ii albastru egee met?

sil4tuning 14-05-06 05:51

egee ...azur nu se mai fabrica

sil4tuning 14-05-06 07:25

pleoape pe luni :)

sil4tuning 15-05-06 18:48

1 Attachment(s)

de la intalnirea de aseara ...la intoarcerea daca se filma era mai ''palpitant''
plecarea a fost facuta la 5000 :???:

aleks 18-05-06 15:19

mey tu ai rupt touaregul ala in 2 la cat d nervos ai plecat dupa el :D

sil4tuning 18-05-06 16:14

era decat V10 TDI ...ii dadeam fum :)))))))))

B-83-DAC 18-05-06 16:20

trebuia sa stai la coada ca intai ii dadeam eu fum :))

sil4tuning 18-05-06 16:39

cu siguranta :peace: :paper: :suspiciou :boogy: :chuckel: :pistoles: :evil_laug

Alexutzzz 18-05-06 19:18

bah strici gumele degeaba:D
a sti ce am vazut, ca tu ai mereu masina curata :D cate carpe ai in portbagaj? de freci toata ziua la ea:D

sil4tuning 19-05-06 05:24

nu este mereu curata ...sa nimerit sa o vezi ieri asa ....:)
tu vb ca speli 2 masini non stop :) ?

All times are GMT +2. The time now is 20:25.

- Copyright 2026 4Tuning