Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

needBrain 24-08-05 20:45

pai da.
fiecare are un \"vin-o-ncoace\" pe care nu neaparat ca vrea sa-l tina pt el
pur si simplu il are

needBrain 29-08-05 20:24

1 Attachment(s)
ce ziceti mah baieti?
sa zicem ca din 10 fete pe care as vrea sa le agatz,cate ar ceda,daca am asa ceva? :lol:

chiar astept raspunsuri

valib 29-08-05 20:42

9 din 10.
a 10a nu e interesata de bani, masini, si alea alea.
a 10a are treaba cu sufletul tau, cu ce ai tu in interior.

needBrain 29-08-05 20:46

cam asa ma gandeam si io.
dar si pe a10a(aia cu sufletul,etc)n-ar deranja-o sa am masina aia

mai astept pareri,cu toate ca-i cam inutil :lol: cu o asa masina :lol:

valib 29-08-05 20:50

am uitat sa mentionez....de a 10a....'daca mai exista fete de genul ala'
:)
eh...pe nimeni nu deranjeaza....dar stii....poti sa ai bani cati vrei...daca nu te iubeste sincer....e degeaba....doar ia banii de pe tine:)

aleks 31-08-05 17:44

pai stii cum e?
depinde de ce-i spui.
dak o iei cu gesturi si cu nu vrei sa te plimb cu decapotabila papuse? s-ar putea sa plimbi doar 2 din 10
dak o iei frumos si vb cu ea ca si cum ai fi pe jos, nu cu fitze, ai sa reusesti sa agati maxim 6-7 din zece
nu pica toate kiar asa usor, pun pariu pe o lada de bere ( am eu ce am cu pariul pe-o lada de bere nush de ce :twisted: :twisted: )

WMP 31-08-05 17:56

needBrain daca o treci pe numele meu..da sigur..poate ai sanse sa ma agati :lol: ..daca nu...e doar o alta masina :roll:.

sa stii ca nu iti trebuie super masina ca sa agatzi o fata(asta depinde de ce fel de fata...daca e fufâ..sau naivâ..sa zicem ca pune botu...daca nu \" te plimbi\" singurel :P ....)

nu-mi pasa ce masina are/n-are respectivu..atat timp cat ma inteleg bine cu el si nu e fatza de mine o\"lepra,jigodie,etc\" 8)
:roll:

needBrain 01-09-05 01:41

obs ca u esti una din alea 10% :lol:
pai am mai cunoscut io vreo 3 fete de genu asta.cred ca am epuizat stock-ul pt romania

P.S. ai dreptate

BlueEyes 01-09-05 02:12

oare eu in ce categorie ma incadrez?????

needBrain 01-09-05 02:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlueEyes\"
oare eu in ce categorie ma incadrez?????

pai u esti una din alea 3 :lol:

lucky gabi :lol:

aleks 01-09-05 11:55

cu femeia mea... cand ne-am combinat mergeam cu autobuzul iar ea era cea mai frumoasa fata din liceu, si m-a preferat in fata unor tipi care veneau cu decapotabile in curtea liceului ( oare size matters? :twisted: :twisted: )

blowwind 01-09-05 12:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
cu femeia mea 4... cand ne-am combinat mergeam cu autobuzul iar ea era cea mai frumoasa fata din liceu, si m-a preferat in fata unor tipi care veneau cu decapotabile in curtea liceului ( oare size matters? :twisted: :twisted: )

ce faci ma ? te lauzi cu size matters ?? incerci sa ne faci sa credem o posibila minciuna ?? :)) =)) :lol: :lol: :lol:

aleks 01-09-05 14:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blowwind\"
Quote:

cu femeia mea 4... cand ne-am combinat mergeam cu autobuzul iar ea era cea mai frumoasa fata din liceu, si m-a preferat in fata unor tipi care veneau cu decapotabile in curtea liceului ( oare size matters? :twisted: :twisted: )

ce faci ma ? te lauzi cu size matters ?? incerci sa ne faci sa credem o posibila minciuna ?? :)) =)) :lol: :lol: :lol:

no no, just joking ( desi minciuna nu e te asigur :wink: )
fata m-a ales din alte considerente, mai vizibile la prima vedere :lol:

83SOF 01-09-05 23:02

Re:

Quote:

nu vrei sa te plimb cu decapotabila papuse?

mai tare e cand nu soferul ci tipul din dreapta incearca sa agate cu fraze din astea. am blocat geamurile de la masina pe o asemenea faza, mai ales ca o cunosteam cat de cat pe tipa respectiva si nu se preta la asa ceva :?

ideea e ca fiecare iese la inaintare cu ce are, si evident ca o sa fie atrase de el tipele care se uita dupa asa ceva.

needBrain 02-09-05 03:20

deci pe proprie experientza:masina conteaza in proportie de max. 50%
tre sa te duca si papagalu'

All times are GMT +2. The time now is 22:15.

- Copyright 2026 4Tuning