![]() |
pai da.
fiecare are un \"vin-o-ncoace\" pe care nu neaparat ca vrea sa-l tina pt el pur si simplu il are |
1 Attachment(s)
ce ziceti mah baieti?
sa zicem ca din 10 fete pe care as vrea sa le agatz,cate ar ceda,daca am asa ceva? :lol: chiar astept raspunsuri |
9 din 10.
a 10a nu e interesata de bani, masini, si alea alea. a 10a are treaba cu sufletul tau, cu ce ai tu in interior. |
cam asa ma gandeam si io.
dar si pe a10a(aia cu sufletul,etc)n-ar deranja-o sa am masina aia mai astept pareri,cu toate ca-i cam inutil :lol: cu o asa masina :lol: |
am uitat sa mentionez....de a 10a....'daca mai exista fete de genul ala'
:) eh...pe nimeni nu deranjeaza....dar stii....poti sa ai bani cati vrei...daca nu te iubeste sincer....e degeaba....doar ia banii de pe tine:) |
pai stii cum e?
depinde de ce-i spui. dak o iei cu gesturi si cu nu vrei sa te plimb cu decapotabila papuse? s-ar putea sa plimbi doar 2 din 10 dak o iei frumos si vb cu ea ca si cum ai fi pe jos, nu cu fitze, ai sa reusesti sa agati maxim 6-7 din zece nu pica toate kiar asa usor, pun pariu pe o lada de bere ( am eu ce am cu pariul pe-o lada de bere nush de ce :twisted: :twisted: ) |
needBrain daca o treci pe numele meu..da sigur..poate ai sanse sa ma agati :lol: ..daca nu...e doar o alta masina :roll:.
sa stii ca nu iti trebuie super masina ca sa agatzi o fata(asta depinde de ce fel de fata...daca e fufâ..sau naivâ..sa zicem ca pune botu...daca nu \" te plimbi\" singurel :P ....) nu-mi pasa ce masina are/n-are respectivu..atat timp cat ma inteleg bine cu el si nu e fatza de mine o\"lepra,jigodie,etc\" 8) :roll: |
obs ca u esti una din alea 10% :lol:
pai am mai cunoscut io vreo 3 fete de genu asta.cred ca am epuizat stock-ul pt romania P.S. ai dreptate |
oare eu in ce categorie ma incadrez?????
|
Re:
Quote:
lucky gabi :lol: |
cu femeia mea... cand ne-am combinat mergeam cu autobuzul iar ea era cea mai frumoasa fata din liceu, si m-a preferat in fata unor tipi care veneau cu decapotabile in curtea liceului ( oare size matters? :twisted: :twisted: )
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
fata m-a ales din alte considerente, mai vizibile la prima vedere :lol: |
Re:
Quote:
ideea e ca fiecare iese la inaintare cu ce are, si evident ca o sa fie atrase de el tipele care se uita dupa asa ceva. |
deci pe proprie experientza:masina conteaza in proportie de max. 50%
tre sa te duca si papagalu' |
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning