Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Coupe white (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/154174-e30-coupe-white.html)

Ali_ump 30-05-10 16:25

Re: E30 - Coupe white

Quote:

Originally Posted by imbaplayer (Post 3400676)
polish-ul e de fapt o lustruire, insa nu cred ca e eficient pe termen lung pe aliaje.
btw, nu vreau sa fiu rau, dar s-ar putea sa iti sara lacul de pe buza cand pui cauciucul pe ea, si vopseaua cand o pui pe masina de echilibrat.

pentru solutii de dat peste polish, da-mi un pm maine, am ceva la service, dau peste polish pe masini, si nu a facut nici o reactie cu spuma pana acum.

Ok, insa era vb despre polishul de la jante! Am avut o buza polishata si la prima spalare cu ceva solutie, s-a dus !
CAt despre jante...este doar o solutie de moment ...sa le fac sa arate intr-un fel pana la un nou set de jante, deci na daca sare vopseaua ...sare asta e!

valyh 30-05-10 20:52

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3401764)
Ok, insa era vb despre polishul de la jante! Am avut o buza polishata si la prima spalare cu ceva solutie, s-a dus !
CAt despre jante...este doar o solutie de moment ...sa le fac sa arate intr-un fel pana la un nou set de jante, deci na daca sare vopseaua ...sare asta e!

stai linistit ca nu sare vopseaua de pe jante cand iti pune cauciucurile pe ele.ale mele le-am vopsit eu si a doua zi am pus cauciucurile pe ele,apoi le-am pus pe masina si nu au avut nimic,nu a sarit deloc vopseaua ;)

Ali_ump 30-05-10 21:11

Quote:

Originally Posted by valyh (Post 3402345)
stai linistit ca nu sare vopseaua de pe jante cand iti pune cauciucurile pe ele.ale mele le-am vopsit eu si a doua zi am pus cauciucurile pe ele,apoi le-am pus pe masina si nu au avut nimic,nu a sarit deloc vopseaua ;)

Vom vedea cum iese:) oricum e doar provizoriu...jantele astea trebe schimbate:)

Ali_ump 01-06-10 08:31

3 Attachment(s)
Cam asa arata janta ...urmeaza lac pe buza si apoi vopsit si lacuit in interior!

morpheusmaster 01-06-10 11:29

Interiorul sa il faci orice culoare mai putin negru...in rest arata fff bine >:D<

Mult succes pe viitor si sper sa te poti folosi de el MACSIM in cel mai scurt timp

valyh 01-06-10 11:31

adevarul e ca negrul face jantele mici...acum depinde si de preferintele tale...:shock:

Ali_ump 01-06-10 12:01

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3406983)
Interiorul sa il faci orice culoare mai putin negru...in rest arata fff bine >:D<

Mult succes pe viitor si sper sa te poti folosi de el MACSIM in cel mai scurt timp

Auriu sau alb va fi in interior...stau in cumpana :lol:
Ieri am fost si am vaz un urs , care sper ca va ajunge la Piatra la dezmembrat ...si de pe care pot lua multe accesorii...dar ramane sa finalizam discutiile.

valyh 01-06-10 12:08

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3407083)
Auriu sau alb va fi in interior...stau in cumpana :lol:

eu zic ca auriu ar da mai bine ca masina e alba...acum tu stii:D

Ali_ump 01-06-10 12:10

Si eu ma gandeam si inclinam mai mult spre auriu...sa vedem ce imi mai trece prin cap pana la vopsit:lol:

morpheusmaster 01-06-10 12:12

Auriu doream si eu sa iti spun dar am zis sa nu te influentez sau deschid noi orizonturi...Auriu e perfect...dar auriu....nu mustar nu galben sau alte cocituri...

Ali_ump 01-06-10 12:14

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3407111)
Auriu doream si eu sa iti spun dar am zis sa nu te influentez sau deschid noi orizonturi...Auriu e perfect...dar auriu....nu mustar nu galben sau alte cocituri...

Da, auriu o sa fie daca e sa ma hotarasc la varianta asta ...auriuu de la BBS ;)

Keisuke 02-06-10 00:46

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 3394188)
Exact asa am ramas si eu :shock:...la 4:30 dimineatza , nedormit asteptam sa plec la Cluj la KOE si ma opreste madame si nu ma intreaba de stopuri, de toba ...nimic ci ma ia la misto si imi zice :"domnuuu...va sta prea bine cu permisu in buzunar?" eu: ":shock: wat?" da ce am facut? Si ma intreaba ca de ce mergeam pe contrasens ( eu ocolisem o un crater cat o banda de circulatie ca nu imi plateste nime bucse la masina) si ma justific... de ce si cum:rolleyes2 si apoi vine fraza: "da stiti ca trebuie sa va iau certificatu pentru reclama de pe lunta" :shock: whaaat? :lol:
No si dupa ce am incercat eu sa discut cu ea ...nimic ...sa o dau jos pe loc ...nimic dar juma de ora cat am stat in drum nu mi-a zis nimic de altele...a tinut-o mortis cu reclama ...
Am scapat fara amenda totusi :) dar in schimb mi-a complicat viatza cu recuperarea certificatului ...mi-a zis ca numa dau jos alea si ma duc la Politie luni sa mi-l iau inapoi ...dar cum la noi nimic nu poate fi simplu, trebuie sa merg la RAR, platesc acolo sa se uite aia ca nu mai e reclama si apoi sa merg sa imi iau certificatu ...dar de fapt nu eu ci proprietaru din acte -deci tre sa il rog pe om sa vina sa imi ia actu de la politie:rolleyes2
Atentie ca amenda este de 570 ron cu jumatate in 48 ore!

Probabil fata a vrut altceva de la tine de te-a tinut atat in drum da` tu batman-batman ;)

AudioClass 02-06-10 08:54

Sigur nu a vrut altceva de la el, cei care o cunosc stiu mai bine.

SiloS@1300 02-06-10 12:41

1 Attachment(s)
Vin si eu cu o propunere, daca te hotarasti pe auriu.

Ali_ump 02-06-10 12:54

Quote:

Originally Posted by SiloS@1300 (Post 3410114)
Vin si eu cu o propunere, daca te hotarasti pe auriu.

Multumesc pt mostre:) cred ca cea mai deschisa ar arata f bine:D
Am sa caut sa vad unde gasesc sa fac 3-400 de grame de vopsea de genu!

All times are GMT +2. The time now is 16:20.

- Copyright 2026 4Tuning