![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
1 Attachment(s)
Seamana cu astea ... asa un pic :>
PS: tari lupele :X |
21 Attachment(s)
au ajuns jantele,am pus cauciucuri pe cele de pe spate,si am montat una de proba.farurile sunt inca in lucru ;)
|
Cu placere ;))
Vin bestial 8) Sa le stapanesti sanatos.Cand merg sa le indrept pe ale mele te anunt |
Quote:
|
12 Attachment(s)
a venit caldura,si am mai facut una alta pe la masina.i-am pus un far de proba sa vad cum vine(celalalt il pun maine,e inca in lucru)mai trebuie sa tai putin din bad boy look,ca e prea lung si sa mai aranjez putin bara.am pus o janta 9j pe fata sa vad cum da :D in poze nu e prinsa in prezoane de asta e asa iesita.toba prinsa cu soricei si hop niste poze:D .maine urmeaza sa evazez si cealalta aripa spate ptr 9j :twisted:
|
Din ce este facut bad boy`ul tau?
Hai ca incepe sa prinda forma...si inca ce forma!!!! :shock: |
Ce smeker e :X:X Cand il termini frate?
|
daca ramane asa jos o sa fie ceva bestial.pacat, ca avem cateva gropi
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
foarte frumos,se vad roadele efortului depus.bravo!abea astept sa-l vad gata,o sa fie bestial:twisted:bafta in continuare si spor la treaba :). apropo..cine ti-a facut bad boy-ul?
|
Quote:
|
Frumos frumos...sa lasi bad boy-u asa cum e in momentu asta ca park da mai bine...parerea mea:P
|
si mie imi place cum da acuma,dar as incerca si cu unul putin mai scurt.oricum o sa mai iau doua capote motor de la dezmembrari.una o las fara bad boy,una cu un bad boy mai mic si asta care e acuma,ca sa le pot schimba cand ma plictisesc de una sau de alta ;)
|
parca mai frumos veneau brock-urile..
fai o prelungire mai mica la capota ca se vede aiurea asa mare..baga mare si termin-o mai repede :) bafta |
foarte tare razvan!!! o sa iasa foarte frumos!!bafta in continuare!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning