![]() |
Re: E30 - {ursuletz}
Quote:
bun :D atunci incep cu inceputu usor :d. usor :d.. [(1500 stii cum sunt eu ),(mai bine in plus decit in minus)] Bun bun .. atunci o sa ma interesez ce frine imi sport :d. si trebuie sa ma interesez si la omologare :d.. cam care sunt trebuirile :d... na .. si de akolo plecam :d si cu o documetatie spre un 2.5tds :d.. no atunci vedem :d.. ma duc sa citesc cartea de omologari :d... mai fac azi vreo 2 poze cu ea :D sper cu ambele masini parcate frumosss.. ( stie ablatros care) |
Quote:
|
Quote:
si inca ceva... as vrea sa vezi un 2,5 tds la sprind "cum da fum"...:lol:...am un 2.5tds si nu da gram de fum in limitari,daca motoru e facut cum trebe cu aparatura buna merge ceas.....;).....daca sti duar sa tunezi din capu pompei mai bine nu te mai chinui .... |
Quote:
|
PLUA, ca tu ai deja pompa de 2,5..injectoare si pc-motor,deci pompa de injectie care e ceva bani ai economisito deja si injectoare,tu trebe sa te gandesti la performante bune fara a face nu stiu eu ce modificari,dar cum ai zis si tu masina este la tine,tu sti ce vrei cu ia,eu imi dau duar cu parerea,si la mine a fost studiata asta (daca citesti mai in topic vezi ca la un moment dat vroiam sa il schimb).....
si "razboiul" benzina/motorina poate dura o vesnicie,fiecare sustine cauza,tu trebe sa pui totu pe hartie si sa vezi ce ar fi mai bine ..... |
Cum trec si altii cu m3 turbo,altii care au 1.6 in acte si 12v sub capota,totul tine de buzunar si relatii!
Cred ca dizalul tau revolutioneaza lumea curselor. |
Quote:
baiatu nu da curse cu masina... dar comentariul tau a fost genial bravo ...! |
presupun ca nu sa inteles la skrisul de 7 size maxim :d asa ca nu are sens sa ma repet :d
dar totusi o sa o fac :d.. deci ... 1 vreau doar un pic mai multa putere sa am un pic de blana pe ea D: atita tot :d evetual vreau un maxim 200 de cai dintru tds :D sa fie de distractie :D( dar distractie la voi toti inseamna sa te dai dealatu cu tot ce poti :d..... pt mine si radu distractie este doar sa ne plimbam :d.. cu ea:d ca la show )... 2 daca vreau ceva cu adevarat ..... si ma tine capu la ce idioata este romania :D in vreo 2-3 ani prefer atunci sa stau cu asta asa :d si sa devina masina de strada:d.. ca sa imi iau o toyota supra din angilia :d.. si sa ma dau dalatu asa cum trebuie :d daca tot veniti cu tot felu de raspunsuri gen benzina benzina :d... si daca nu se intelege ..... dintr-un skris mai mare ps pt albatros :D da dar asta nu inseamna ca ai iesit din proiect :d.. vii cu parea ca si toti dar intodeauna vei avea prioritate fata de alti :d... si din acest motiv sper sa participi la proiect si in continuare daca nu mai activ :D... macar cu sfaturi :d.. pe care sa le iau si sa vad . ps ( mai activ inseamna , sa ne vedem mai des :d.. sa discutam :d dupa ce trece iarna garatez ca o sa ma vezi des pe acolo :D:) asa :d .. no sper ca m-am facut inteles ... akuma am gasit vreo 2 motoare :d... un complect cu cutie si restu la vreo 600 de euro :d... no si am sa ma gindesc :d... ce am degind sa fac.. cred ca ma bag intr-un 2.5 tds cel de 143 de cai :d... si dupa vad unde se poate urca safe :d.. na fara pistoane si restu skimbate :d... |
Quote:
Legat de diesel , cred ca cei care sunt impotriva lui nu au apucat sa mearga cine stie ce cu unul . Am avut ocazia sa invart si 525tds si 325tds si n`au nici un stres , sunt motoare foarte bune , care consuma foarte bine . Daca te hotarasti la un astfel de motor , n`ai ce regreta , asta ti`o garantez . In jurul ursului s`a creat in ultimii ani imaginea de benzinar pervers , insa nu vor toti de`a latul .... |
Quote:
si pina atunci :d. ma stabilesc doar la :d. viitorul apropiat :d. ceea ce inseamna :D.un motor 2.5 tds d... si gata :d. acolo ma opresc :D.. |
http://imageshack.us/photo/my-images/221/dscn0708.jpg/
Quote:
|
Quote:
is curios ce osa iasa cu luminilea alea sper ca nu ai vrun gand sa le pui ep la picioare sau mai stiu eu ce :lol: aaa era sa uit vezi ca eu ma-m dezabonat de la topic deci daca vrei sa ma intrebi ceva pe PM .... :D....ma-m dezabonat find ca acuma e a ta masina si nu are rost sa intru eu in dispute cu alti colegi,sper ca intelegi :D...... |
Quote:
|
Quote:
|
vreau sa stiu daca se poate pune .. servo pe masina mea :D.....
sau daca are servo ( stiu ca are servo frina ) ( fara abs ) nu are servo directie .. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
- Copyright 2026 4Tuning