![]() |
Re: Audi A4 (b5) OOOO
sa o luam pas cu pas :
-o sa ai nevoie de 1 metru cablu subtire pt difuzoare. -eu am folosit 2 socluri de pe alte faruri , tu le poti folosi cele actuale de pe farurile tale. -cablurile o sa le folosesti pentru prelungirea firelor ( ca sa ajunga pana la semnalizari ) -ai nevoie de 4 pereche de papuci ( mama-tata ) pentru prelungirea firelor. -cu ajutorul unui letcon, am facut o gaura in semnalizare, atat cat sa intre soclurile originale de pozitii. - firele cumparate, folosite pt a prelungi soclurile , o sa le cositoresti de socluri. - pui becuri w5w galbene pe socluri si introduci soclurile in semnalizari. - conectezi papucii electrici, si voila. din lipsa de baterii, nu am reusit sa fac poze, sper sa azi sa iti pot arata . bafta. pt mai multe detalii ma gasesti pe mess : raulici_sm |
Am vb cu un prieten electrician si saptamana asta imi face si mie semnalizarile:oops: . Am vb cu el si imi deocamdata imi pregateste tot pt ca eu le fac pe aceleasi becuri care semnalizeaza..cu putina electronica. A spus ca imi pune si un buton sa imi pot regla luminozitatea:-) Abia astept sa fie gata:D
Astazi am vopsit semnalizarile laterale in negru:-) |
Frumos audi:).Eu sunt de parere ca arata bine si jantele astea de pe el.In rest multi km fara incidente in continuare:D
|
Multumesc.. si mie imi plac foarte mult jantele astea..daca ar fi vopsite sau polishate ar arata si mai bine. Sper ca in primavara sa le pot vopsi pt ca au nevoie deoarece sunt putin matuite:sad:
|
3 Attachment(s)
Am terminat si semnalizarile pana la urma:oops::oops: Atasez 3 poze informative.. voi face altele de calitate cand voi spala masina:-)
|
Interesanta idee.Incearca sa schimbi becurile de pozitie cu unele SMD:D
|
Ai vrut sa spui sa le schimbe cu LED-uri.
Care LED-uri pot fi normale adica de 5mm sau patrate cu unghi mare si luminozitatea mare sau de 10mm, sau de 3mm sau SMD :). Cele SMD (SubMiniature Device) sunt cele care se lipesc direct pe cablaj si permit o densitate mai mare de LED-uri intr-un suport de bec. Cu LED vei avea o imbunatatire semnificativa a luminozitatii si se vad deosebit datorita timpului foarte scurt de aprindere/stingere, dar exista riscul sa iti dea o eroare de bec ars pentru ca au rezistenta interna foarte mica in comparatie cu cea a becului normal. La avantaje se poate adauga si consumul redus al LED-ului. |
imi place, arata ft. bine asa !!!
|
Multumesc.. pai acum pozitia mea ii in semnalizari.. gasesc LED portocaliu de cumparat?? Am lasat pozitia sa fie in semnalizari.. in faruri mai am doar faza lunga/scurta si ceata:-) nu mai am si pozitie
|
Gasesti matrice de led-uri galbene pe fasung de bec.
Trebuie doar sa precizezi ce fel de fasung ai acolo. Cauta la bazar ca gasesti cu siguranta. |
Multumesc bluey.. am sa caut sa vad ce gasesc:-)
|
masina arata super tineo tot asa si fara incidente
|
multumesc sorinake:D
In curand (cand se incalzeste putin) imi voi da pleoapele de pe faruri jos.. asa ca daca intereseaza pe cineva sunt de vanzare:oops: |
Masina este foarte curata. Sa o stapanesti sanatos, iar un clean look eu cred ca i-ar sta fosrte bine.
|
2 Attachment(s)
PH 01 MSQ - multumesc mult pt aprecieri colegu:-) categoric un clean look arata mai bine ca orice (parerea mea):-)
Astazi am schimbat beculetele la climatronic deoarece jumatate era pe intuneric:-P am pus toate beculetele la fel si de o intensitate mai mare:oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning