![]() |
Re: 8 noiembrie ...... UNLEASHED
Se vorbea despre VTM ceva, parca ?
|
|
Quote:
|
man , cand spui un pret , si la fan e alt pret , atunci nu ne mai intelegem , si parca ti'am dat offline cu noul meu nr
|
Nu ai dat niciun offline, nu raspunzi la offline-uri, nimic. Astept sa ma suni sa clarificam problema. Daca e vorba de angeleyesuri, puteai sa suni daca am gresit ceva, si schimbam rambursul prin telefon!! posibil sa fi gresit cand am facut coletul. Nu sa nu raspunzi la telefon de n luni. Repet : cauta-ma. Nu e vb numai de transportul pt alea, ci si plata pe niste faruri pe care ti le-am dat "pe incredere" mai demult.
|
Nu stiu despre ce faruri e vorba , tu mi le'ai dat , eu ti le'am trimis inapoi , sau vrei sa'l intrebam pe flavius sa vedem ce are de zis cum i'ai tras tzeapa lui.
|
omule, nu am tras nicio teapa, nimanui. mai ales lui :-)
nu stiu ce ai inteles tu, dar ultima data cand m-ai sunat ai zis ca rezolvi cu mine, ca el ti-a vorbit urat etc. inca odata: astept sa ma cauti, sa discutam. |
cred ca cel mai bine ar fi sa se inchida topic-ul si sa discutati treburile astea pe private
|
Bogo ti'am trimis mesaj de o ora sa stergi topicul . Daca nu mai ai timp pentru forum propun sa ne alegem un nou moderator
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:17. |
- Copyright 2026 4Tuning