Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor) (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/14797-versus-tare-marca-parerea-bacauanilor.html)

Cristy_mat 15-10-07 10:44

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 1148849)
bine ca ai mers tu cu multe masini de senzatie ... daca omului ii place bmw ul bravo lui ... si aia de care zici tu stie ea ce stie ... :)

l-am intrebat pe om ca eram curios care-i problema.Of m-am saturat sa fii tu ala care stie si cunoaste tot

si ziceti ca eu caut samanta de cearta.....in fine.....oricum parerea mea este ca pana si banalu 1.9 tdi mon da ceva senzatie mai mare decat un e21 stock, fata de un urs si mai ales modificat ma dau in spate cu 1.9,ala da, am mers cu unu si am vazut ce stie.doar modificat zic ca e mai senzational.

Al3xxx 15-10-07 12:56

Re: versus:cea mai tare marca ( parerea bacauanilor)

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1149846)
si ziceti ca eu caut samanta de cearta.....in fine.....oricum parerea mea este ca pana si banalu 1.9 tdi mon da ceva senzatie mai mare decat un e21 stock, fata de un urs si mai ales modificat ma dau in spate cu 1.9,ala da, am mers cu unu si am vazut ce stie.doar modificat zic ca e mai senzational.

vrei sa spui ca un rechin cu un motor mai mare si bine intretinut nu te da pe spate ?
compari 2 masini care au diferenta de varsta de 20 de ani si spui ca nu te da pe spate ?
uite si alu mertan ca e si ala vechi ... si ia zi acum ca ia schimbat motorul nu te da pe spate ?
==============================
luati-o usor, nu ca pe o disputa personala, ci ca pe o disputa de idei, va rog-aleks

Cristy_mat 15-10-07 16:04

tocmai alex ca daca vb de un urs, da nu am ce zice la un motor de 20,jos palaria da senzatie dar si asta depinde in ce privinta, eu am mers cu unu cu motor de 1.6 si era obraznic,dar la un rechin de 25 de ani cu un motor mai mic si lasat asa de 25 nu vad ce senzatie poate sa-ti dea,nu cred ca doar tractiunea spate e asa senzationala, totusi e vb de 25 de ani, si in acesti ani s-au facut multe.....si ursi aceia de pe la curse cate zeci de modificari au???
si din toate masinile pe care le-a enumerat mon, nu cred ca tu vai dom'le ramai la rechin, nu??creca tot un 2.5 de la audi alegi macar...si pana la urma si la acel banal 1.9 mai faci cate ceva tot da ceva, eu asta nu pricep care-i banalitatea acestui motor???ca sunt pe mai multe versiuni, sau ca e 1.9tdi si pe wv audi skoda seat de aia??eu il vad banal doar ca il vezi peste tot pt ca ceva putere are si consumu e bun, doar atat ca este cautat.daca o luam asa motoare de 1.8,2.0,2.5etc etc nu numai pe bmw gasesti....E ceva normal ca fiecare sa aiba o slabiciune pt o anumita masina si mai ales o slabiciune pt marca pe care o detine

si acu alex chiar nu vad de ce iei tot ce zic eu ca pe nush ce, ca la tot ce zic te iei de mine, chiar asa profesor esti???cum a zis si aleks nu o mai da ca pe ceva personal, macar de pm daca ai ceva cu mine......:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :?: :?:

Spillner 15-10-07 18:39

Superba,Uimitoare,Performanta,Eleganta,Rea,Nestema ta,Orbitoare,Vijelioasa,Atragatoare...nu poate fi decat Super Nova :) :) :) :) Ce tot atata va certati...:)

MON-u 15-10-07 22:11

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1150312)
tocmai alex ca daca vb de un urs, da nu am ce zice la un motor de 20,jos palaria da senzatie dar si asta depinde in ce privinta, eu am mers cu unu cu motor de 1.6 si era obraznic,dar la un rechin de 25 de ani cu un motor mai mic si lasat asa de 25 nu vad ce senzatie poate sa-ti dea,nu cred ca doar tractiunea spate e asa senzationala, totusi e vb de 25 de ani, si in acesti ani s-au facut multe.....si ursi aceia de pe la curse cate zeci de modificari au???
si din toate masinile pe care le-a enumerat mon, nu cred ca tu vai dom'le ramai la rechin, nu??creca tot un 2.5 de la audi alegi macar...si pana la urma si la acel banal 1.9 mai faci cate ceva tot da ceva, eu asta nu pricep care-i banalitatea acestui motor???ca sunt pe mai multe versiuni, sau ca e 1.9tdi si pe wv audi skoda seat de aia??eu il vad banal doar ca il vezi peste tot pt ca ceva putere are si consumu e bun, doar atat ca este cautat.daca o luam asa motoare de 1.8,2.0,2.5etc etc nu numai pe bmw gasesti....E ceva normal ca fiecare sa aiba o slabiciune pt o anumita masina si mai ales o slabiciune pt marca pe care o detine

si acu alex chiar nu vad de ce iei tot ce zic eu ca pe nush ce, ca la tot ce zic te iei de mine, chiar asa profesor esti???cum a zis si aleks nu o mai da ca pe ceva personal, macar de pm daca ai ceva cu mine......:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 :?: :?:

pai hai sa facem urmatoarea treaba...eu am curajul sa ma iau cu tine cu seatul tau 1.9 de 110 cp si 250nm la 1800 rpm ...chiar dak am un amarat de bmw de acum 25 de ani cu motor de 1.8 carburator de 98 cp..cu o singura conditie..sa ma mai astepti putin sa ii pun carburatorul original...ATAT!..si sa vedem atunci dak o sa iti schimbi parerea..:lol:chiar dak o sa ma faci dar iti spun eu k o sa ramai placut surprins de ce poate un bmw! carburatorul e pe drum,azi am facut comanda de el..:D Numai bine!;)

Andr3i 15-10-07 23:10

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 1151103)
pai hai sa facem urmatoarea treaba...eu am curajul sa ma iau cu tine cu seatul tau 1.9 de 110 cp si 250nm la 1800 rpm ...

Pariez pe Seat clar... si garantez si o distanta de minim vreo 2 masini daca stie sa-i dea :twisted:

Cristy_mat 16-10-07 10:47

Quote:

Originally Posted by BMW RECHIN_66 MON (Post 1151103)
pai hai sa facem urmatoarea treaba...eu am curajul sa ma iau cu tine cu seatul tau 1.9 de 110 cp si 250nm la 1800 rpm ...chiar dak am un amarat de bmw de acum 25 de ani cu motor de 1.8 carburator de 98 cp..cu o singura conditie..sa ma mai astepti putin sa ii pun carburatorul original...ATAT!..si sa vedem atunci dak o sa iti schimbi parerea..:lol:chiar dak o sa ma faci dar iti spun eu k o sa ramai placut surprins de ce poate un bmw! carburatorul e pe drum,azi am facut comanda de el..:D Numai bine!;)

ok...pun si ban jos daca vrei.cand este gata treaba ma anunti:twisted: :twisted: nu am mers eu cu-n bmw pe distante mari, nu l-am pus la mari incercari dar din cate am vazut mi-am dat seama cam ce pot...dar si asa sunt 2 chesti
1.nu inteleg banalitatea motorului 1.9
2.orice ar fi BMW NU E TOT BMW,sunt multe altele muuuult mai smechere, un ex renault 5 care il avea uga,ala da

Quote:

Originally Posted by Spillner (Post 1150576)
Superba,Uimitoare,Performanta,Eleganta,Rea,Nestema ta,Orbitoare,Vijelioasa,Atragatoare...nu poate fi decat Super Nova :) :) :) :) Ce tot atata va certati...:)

jos palaria sandule pt tine

Bmw_Rulllzzz 16-10-07 14:56

omu nu a zis ca te face, ca sa pui banu jos. dar a zis ca ai sa ramai placut surprins. cat despre bmw...daca nici aia nu mai este masina, atunci seatul este "muuuult mai smecher"

Alex69 16-10-07 17:26

:))))))))))))))) :))))))) :)))))) :)))))))

Cristy_mat 16-10-07 18:51

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 1152172)
omu nu a zis ca te face, ca sa pui banu jos. dar a zis ca ai sa ramai placut surprins. cat despre bmw...daca nici aia nu mai este masina, atunci seatul este "muuuult mai smecher"

nu mariusica, nu zic asta ca este mai tare seatu, nu motoru 1.9, ca sunt seaturi smechere cu motoare stock...in fine, ziceam ca sunt masini care bat la fund bmw, daca o luam asa toate sunt masini frate, 4roti un colac si un motor, te duce pan la tara.8)

parerea mea de bacauan este ca nu bmw este cea mai tare marca

Bmw_Rulllzzz 16-10-07 21:00

aaa...asta-i altceva. parerea mea de posesor de bmw este aceiasi. ca sunt masini mult mai tari ca bmw-ul, dar nu ff multe si nici prea frecvent intalnite :-P

Cristy_mat 17-10-07 10:55

mariusica tot la chestia asta ma referisem si mai sus, nu intra masina mea la cea mai smechera, in fine, uite spre ex la banii care-i face un bmw 3 sa zic 01,02 as alege tot un leon dar quatro 180cp, zic ca e mai smecher,nu la vro9000e aduci una smechera, na eu am mers pe diesel ca era consumu pe primu loc si vroiam si ceva putere, nu pt curse asa pt romania:lol:

=======================
iar te rog: fa un singur post, nu 2 unul dupa altul, nu-i asa de greu-aleks

aleks 18-10-07 14:06

inca 10 posturi sterse...
va rog eu, incetati cu certurile personale, faceti asta pe privat, pe mobil, cu porumbei calatori, pe mess, cum vreti, dar nu pe topicuri...
tot ce ati obtinut de aici a fost plictisirea cititorilor cu niste detalii care nu intereseaza pe nimeni, legate de abilitatile si capacitatile unuia sau a celuilalt, plus o dusmanie intre voi, bonus.
va rog, niciun cuvant in plus pe subiectul pe care va tot certati, altfel dau avertismente
multumesc

Alex69 18-10-07 14:08

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1155291)
inca 10 posturi sterse...
va rog eu, incetati cu certurile personale, faceti asta pe privat, pe mobil, cu porumbei calatori, pe mess, cum vreti, dar nu pe topicuri...
tot ce ati obtinut de aici a fost plictisirea cititorilor cu niste detalii care nu intereseaza pe nimeni, legate de abilitatile si capacitatile unuia sau a celuilalt, plus o dusmanie intre voi, bonus.
va rog, niciun cuvant in plus pe subiectul pe care va tot certati, altfel dau avertismente
multumesc

mie mi-ai dat si asa :???:

aleks 18-10-07 14:16

ti-am dat cartonas, fara warn
3 warnuri= ban temporar
tu ai doar un cartonas, nu produce efecte

All times are GMT +2. The time now is 23:01.

- Copyright 2026 4Tuning