![]() |
Re: Comanda Model Car World
1 Attachment(s)
imi cer scuze insa s-au facut 6...0763637224 sau (YM)[email protected]
|
1 Attachment(s)
Trebuia sa-l modifici pe cel existent .. nu sa faci alt word! :)
Am modificat eu ... :) |
da, mi-a sters si mie datele si 2 modele din comanda! :(
|
1 Attachment(s)
le-am unit eu... nu e problema.
drake...stai in regie ? in camin ? :) hahha...unde o sa le tii acolo...o sa vina colegii sa se joace cu ele .... |
Tocmai ce incercam sa rezolv problema ..insa am vazut ca deja s-a postat varianta buna...imi cer scuze de neplacerile cauzate...ms promo
Scuze daca fac offtopic..insa nu stiu unde sa postez...pt cei interesati de machete 1/24 si 1/43...dau la schimb pe 1/18 indiferent de producator sau model...cei interesati pm..si va spun si ce modele sunt si ce producatori |
Fa-ti thread la VANZARI/CUMPARARI machete pentru trebuirile astea! :-P
|
"drake...stai in regie ? in camin ? hahha...unde o sa le tii acolo...o sa vina colegii sa se joace cu ele ...."
Stai linistit Promo..si-au invatat lectia ...:)) ..nici nu isi permit sa se uite ..apoi sa le atinga ..:P |
baietii scuze daca am incurcat pe cineva cu privire la comanda machetelor insa deja le-am comandat...deci ma retrag...inc-o data imi cer scuze.
|
Ce oameni !:shock:
|
Quote:
|
cine a mai ramas pana la urma ? spuneti-mi...sa stiu poate mai caut oameni in alta parte... oricum sa fie clar..pana pe 20 eu vreau sa dau comanda....adica pana tunci sa am banii....vreau sa stiu pe cine ma bazez...
|
eu raman cu cele 3 modele pe care le-am trecut. daca poti (promo) te rog scrie-mi pe PM cum se procedeaza cu banii, nu am mai facut pana acuma comanda si nu stiu!!!
|
Citeste tot threadul si o sa gasesti toate lamuririle! :)
|
Quote:
|
Promo, de ultima comanda ce poti sa ne spui ? Cam pe cand sa ne asteptam sa vina ? Merci
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:06. |
- Copyright 2026 4Tuning