Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   How about piercing or tattoos? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/14713-how-about-piercing-tattoos.html)

Trixi 27-06-06 23:15

Re: How about piercing?

de park nu-l cunosti...:)

BlueEyes 28-06-06 09:57

hmzzz.... am auzit k cercelul in limba iti detelioreaza smaltul dintilor treptat .. in timp ....
PS ieri veneam d l plaja si in drum spre casa am vazut o tipa cu cercel in : spranceana, nas, buza,, si sub buza,3 in ureche; un tatuaj bratara pe mana dreapta .... si cam atat am putut s observ ! arata k dracu !!!!!!! nu mi-a placut neam .....!! asa k ... am ajuns la o conlcuzie ..... CE E MULT STRICA !!!

Spark 28-06-06 11:31

foarte adevarat ... ca ce ii mult strica ..
da` un pierce fainutz ... am spus unu ... sau un tatuaj mai micutz si mijto .. poate arata chiar foarte bine. totul e sa nu faci excese.

aleks 30-06-06 13:04

Quote:

Originally Posted by Trixi
dragon va fi,k isi dragon d foc dupa zodiazul chinezesc...si chiar ma reprezinta...;)

sper k nu o sa-l pui intr-un loc vizibil cu usurinta, k o sa-ti para rau, iti spun din proprie experienta...
cat despre pierce in limba, tocmai si-a pus o amica de-a mea acum 3 zile, nu a durut-o, pt k a facut un anestezic, si intr-adevar s-a umflat limba, a mancat iaurt si supa o zi, dar acum e ok, si poate vorbi, manca, etc fara probleme...

Trixi 30-06-06 13:25

...nu va fi intr-un loc vizibil....:)..sure!

Eugen_TL 30-06-06 13:37

trix tu esti berbec ? sau am eu impresia prost? :D

aleks 30-06-06 15:37

nu , e doar loca :D

Eugen_TL 30-06-06 16:15

Quote:

Originally Posted by aleks
nu , e doar loca :D

asta stiu si eu :))))) ;) intrebam doar ,ca si eu tot dragon sunt ..hmmmm ciudat ... si mai ciudat e ca stie ca-s berbec si nu a zis nimic... 99% esti berbec ..hoatzo :lol: :lol:

Eugen_TL 30-06-06 16:21

oops am incurcat borcanele... ea e de foc eu de pamant..e diferenta :oops:

nu mai mergea editul :(

Trixi 30-06-06 17:09

meyyy,da ce probleme aveti voi cu dragonul meu!!! :) :) :)altfel isi rac..dar asa tatuaj nu vreau :)!!!
si cum adik isi loca????eu????ma confundati cu cineva...:)

Spark 30-06-06 21:22

nah` bine ... eu is iepure de foc ... ;) de ce conteaza

oricum .. trixi .. referitor la pierce ... te-ai mai razgandit .. sau ramai pe pozitzie .. adica NU :D

Trixi 30-06-06 21:35

la pierce NU hotarit!!!:)...am io impresia,sau voi chiar vreti sa ma convingeti sa-mi schimb parerea???

Spark 30-06-06 21:42

nu neaparat ... eu doar eram curios ...
si oricum .. referitor la tautaj ... ai zis ca o sa pui poza ... ;)
sa nu cumva sa uitzi ... :)

Trixi 01-07-06 12:31

Spark..te rog,sa-mi dai un copy-paste,unde am promis eu poza..:D ...dar mai vad eu ;)

Spark 01-07-06 12:50

nah` bine ... my bad atunci ..
dar ai mai primit cereri in privintza asta ... si tuningboy park ti-o zis sa pui poza ... ;)

All times are GMT +2. The time now is 18:34.

- Copyright 2026 4Tuning