![]() |
Re: How about piercing?
de park nu-l cunosti...:)
|
hmzzz.... am auzit k cercelul in limba iti detelioreaza smaltul dintilor treptat .. in timp ....
PS ieri veneam d l plaja si in drum spre casa am vazut o tipa cu cercel in : spranceana, nas, buza,, si sub buza,3 in ureche; un tatuaj bratara pe mana dreapta .... si cam atat am putut s observ ! arata k dracu !!!!!!! nu mi-a placut neam .....!! asa k ... am ajuns la o conlcuzie ..... CE E MULT STRICA !!! |
foarte adevarat ... ca ce ii mult strica ..
da` un pierce fainutz ... am spus unu ... sau un tatuaj mai micutz si mijto .. poate arata chiar foarte bine. totul e sa nu faci excese. |
Quote:
cat despre pierce in limba, tocmai si-a pus o amica de-a mea acum 3 zile, nu a durut-o, pt k a facut un anestezic, si intr-adevar s-a umflat limba, a mancat iaurt si supa o zi, dar acum e ok, si poate vorbi, manca, etc fara probleme... |
...nu va fi intr-un loc vizibil....:)..sure!
|
trix tu esti berbec ? sau am eu impresia prost? :D
|
nu , e doar loca :D
|
Quote:
asta stiu si eu :))))) ;) intrebam doar ,ca si eu tot dragon sunt ..hmmmm ciudat ... si mai ciudat e ca stie ca-s berbec si nu a zis nimic... 99% esti berbec ..hoatzo :lol: :lol: |
oops am incurcat borcanele... ea e de foc eu de pamant..e diferenta :oops:
nu mai mergea editul :( |
meyyy,da ce probleme aveti voi cu dragonul meu!!! :) :) :)altfel isi rac..dar asa tatuaj nu vreau :)!!!
si cum adik isi loca????eu????ma confundati cu cineva...:) |
nah` bine ... eu is iepure de foc ... ;) de ce conteaza
oricum .. trixi .. referitor la pierce ... te-ai mai razgandit .. sau ramai pe pozitzie .. adica NU :D |
la pierce NU hotarit!!!:)...am io impresia,sau voi chiar vreti sa ma convingeti sa-mi schimb parerea???
|
nu neaparat ... eu doar eram curios ...
si oricum .. referitor la tautaj ... ai zis ca o sa pui poza ... ;) sa nu cumva sa uitzi ... :) |
Spark..te rog,sa-mi dai un copy-paste,unde am promis eu poza..:D ...dar mai vad eu ;)
|
nah` bine ... my bad atunci ..
dar ai mai primit cereri in privintza asta ... si tuningboy park ti-o zis sa pui poza ... ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning