Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - black bmw (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/142777-e39-black-bmw.html)

crysty.bobok 02-10-10 13:33

Re: E39 - black bmw

Quote:

ma bucur ca ai revenit cu E39-le !!
;) si eu ...

Quote:

Ma bucur ca te'ai reapucat de E39

Vezi ca userul laurentiu_tim vinde bara fata de E39 M completa si originala .

Cauta la anunturi . Succes
Mersi man , dupa cum sti masina va fi facuta pe casco ... imi comanda ei barile ;)

JusT_SaY_BoBo 02-10-10 15:00

oo
pai daca nu o faci candy red,daca nu pui jantele promise ne suparam:shock::shock:
revenind la realitate cum poate sa arate acel candy:shock::shock: cred ca il visez trei zile.are oleaca de gusturi si marean8)

crysty.bobok 02-10-10 15:29

Quote:

oo
pai daca nu o faci candy red,daca nu pui jantele promise ne suparam
revenind la realitate cum poate sa arate acel candy cred ca il visez trei zile.are oleaca de gusturi si marean
Trebuie sa vb neeaaparat la service sa vad daca imi pot aduce culoarea asta si la ce bani ... eu nu am gasit decat AICI si nu prea imi convine pretul :)

Jante ... caut .. incerc sa fac rost de oz futura pe 18 ..daca nu gasesc o sa iau barracuda voltec t6 Chrome :twisted:

Cat despre Marean.... e talentat nu pot sa comentez :D

p.s : de cand ma tin sa iti zic sa imi trm si mie un odorizant :) .... hai pe mess !

Marian_nebunu 02-10-10 15:48

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3697543)
Trebuie sa vb neeaaparat la service sa vad daca imi pot aduce culoarea asta si la ce bani ... eu nu am gasit decat AICI si nu prea imi convine pretul :)

Jante ... caut .. incerc sa fac rost de oz futura pe 18 ..daca nu gasesc o sa iau barracuda voltec t6 Chrome :twisted:

Cat despre Marean.... e talentat nu pot sa comentez :D

p.s : de cand ma tin sa iti zic sa imi trm si mie un odorizant :) .... hai pe mess !

am eu pe cineva la policolor :D:D o matusa a unui coleg de echipa:D:D:D facem rost ieftinake :D :D:D:D:D

SAX1987 02-10-10 17:34

5 Attachment(s)
Chiar o faci rosie ?:shock:

Daca tot te complici si schimbi culoarea incerca ceva OEM :D

Exemple .. chiaretto red.
imola red
estoril blue
cosmosblack
carbonblack

.

Marian_nebunu 02-10-10 18:09

4 Attachment(s)
fi ma iesit din comun !!!

nu fi o copie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

crysty.bobok 02-10-10 18:15

1 Attachment(s)
Quote:

am eu pe cineva la policolor o matusa a unui coleg de echipa facem rost ieftinake
prima data sa vad ce zic baietii de la service ... daca nu apelam la matusa :D

Quote:

Chiar o faci rosie ?

Daca tot te complici si schimbi culoarea incerca ceva OEM

Exemple .. chiaretto red.
imola red
estoril blue
cosmosblack
carbonblack
dap .. eu vroiam de mult sa o fac imola red... dar imi trecuse .. pana cand mi-a aratat Marean *candy apple red*

EmyM6 02-10-10 18:21

frumos rosu asta;) gandeste-te bine inainte sa schimbi culoarea...succes in continuare cu proiectul

Marian_nebunu 02-10-10 19:23

Quote:

Originally Posted by EmyM6 (Post 3697868)
frumos rosu asta;) gandeste-te bine inainte sa schimbi culoarea...succes in continuare cu proiectul

ii face masinii si interiorul crem :( de piele :(

s-a terminat :|:|:|:| e39 candy red trantit jante p 19 cu buza lata :D:D:D:D orgasm :D

crysty.bobok 02-10-10 19:57

bre... interiorul intentionez sa il fac in piele gri ... si *poate* fetele de usi si interiorul scaunelor in piele alcantra rosie.. daca gasesc... daca nu full gri :D

EmyM6 02-10-10 20:06

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3698099)
bre... interiorul intentionez sa il fac in piele gri ... si *poate* fetele de usi si interiorul scaunelor in piele alcantra rosie.. daca gasesc... daca nu full gri :D

frumoasa ideea dar nu shu daca e asa practica alcantara....e f greu de intretinut si stiu ca masina ta e o masina de zi cu zi ...se deterioreaza repede

crysty.bobok 02-10-10 20:16

Quote:

frumos rosu asta gandeste-te bine inainte sa schimbi culoarea...succes in continuare cu proiectul
Quote:

frumoasa ideea dar nu shu daca e asa practica alcantara....e f greu de intretinut si stiu ca masina ta e o masina de zi cu zi ...se deterioreaza repede
Sal emy... la culoare m-am gandit destul si pot spune ca sunt deja hotarat !

Interiorul parca nu l-as mai vrea pe tot de piele de aceea vreau sa fac macar interioarele scaunelor in alcantra... nu am avut si nu stiu cum se intretin .. dar toate au un inceput ;)

Am vazut ca si tu ai progresat foarte mult cu pisica ... FELICITARI !

VladM 03-10-10 00:29

Felicitari ca te-ai apucat din nou de 5-ar. Frumoasa culoarea care ti-a aratat-o Marian,eu insa as fi mers pe negru total,eu,acum fiecare cu ce-i place. Succes cu masina :)

JusT_SaY_BoBo 03-10-10 00:35

dupa parerea mea culoarea e perfecta!e exact ce trebuie!cum zicea si marian niste jante pe 19 nesimtite si s-a terminat smecheria...
ps. las' ca facem noi cumva sa miroase frumos.o sa iti vina sa mananci masina dupa ce o "termini"8)

crysty.bobok 03-10-10 17:19

Quote:

Felicitari ca te-ai apucat din nou de 5-ar. Frumoasa culoarea care ti-a aratat-o Marian,eu insa as fi mers pe negru total,eu,acum fiecare cu ce-i place. Succes cu masina
Mersi Vlad , neagra vroiam sa o fac dar ceva ma facut sa imi schimb parerea :))... + ca neagra a fost .. de ce sa o fac la fel ...

Quote:

dupa parerea mea culoarea e perfecta!e exact ce trebuie!cum zicea si marian niste jante pe 19 nesimtite si s-a terminat smecheria...
ps. las' ca facem noi cumva sa miroase frumos.o sa iti vina sa mananci masina dupa ce o "termini"
dap .. trebuie sa facem rost de bani k-lumea pt jante pe 19 ... dar toate se rezolva in timp ;)

Momentan am gasit un interior orginal recaro pentru e39 ... dar trb sa mai fac rost de bani :) ... asa idei sunt multe :)

All times are GMT +2. The time now is 22:59.

- Copyright 2026 4Tuning