![]() |
Re: viteze maxime cu cielo
hai ca usor usor o dam in sf-uri nasoale ce dreak 230 pe cielo!!!! wake uuup!
|
cielo wrc ..... nu am zis 230 ci 190 acum cu mansa de eroare nu stiu cat era ....... vroiam doar sa zic ca un cielo din 97 merge mai bine ca un executiv
|
cielo wrc rulzz ;)
|
eu am un cielo din 97 adus din libia si am mers cu ea cu 190. pt MERCUT sa mai creasca si apoi sa vorbeasca.
|
Salut...am gasit topicul asta acum si tocmai citeam ca cielo din 96-97 sunt varza...total eronat.Dupa parerea mea e mai bun decat executiv-ul si la viteza si la consum.Eu am un cielo din dec 96 si sub 180 nu am lasat-o toata Autostrada Soarelui si am avut varfuri si de 195.Deci prinde si fuge da' ,,a fugit si la consum" ceea ce mi se pare normal mergand peste 4000 de ture.
Numai bine. |
cat de Cielo am eu , toata autostrada cu 180 si varfuri de 195 mi se pare exagerat ...... cu motorul stock ..... exagerat ;)
|
Quote:
|
TOATA autostrada ????? gogu las-o moale ca macane , si eu am Cielo DOHC cu diverse chestii pe el si nu o fac pe toata cu 180 ca tin la masina mea, oricum e departe treaba la 75 de cai (ca prinzi 180 nu zic nu, dar ca mergi vreo 200km continuu cu viteza asta imi e greu sa o cred, chiar imposibil).
|
Quote:
200 si mie mi se pare exagerat si tata a vrut sa vada cat poate si mai avea talpa da nu mai avea unde da a mers vreo 5 minute 10 in 180 oricu cred k cel mai bun lucru ar fii cineva disponibil q cielo sa stea cineva cu camera sa filmeze bordu si autostrada din cand in cand si sa vdm atunci |
Quote:
|
fara exagerari cielo chiar poate merge pana in 200 si atat!depinde de cat de reusita si de bine e ingrijita masina.cielo meu e din 96 ohc si merge mai bine decat toate executivele d pana acuma cu care l-am masurat'.iar cu viteza d 200 a atins-o d multe ori si stiu mai multi insi.
|
eram in masina aici are perfecta drepatate!!!!!!!!!
|
vad ca inca se mai discuta chestia asta....cielo PRINDE 200....insa nu la aproape 5mii d ture..io-am un och din 95..lotul al 2-lea fosta masina lu tata' si acu am 248mii km..dintre care aprox 80mii in primul an, dup-aia s-a mai linistit . masina a fost alergata DAR INGRIJITA....conteaza f mult cat tii la masina ta si ce-i dai sa pape..dk-i ulei bun..benzina..nu lasi zgomotele sa se agraveze..
cel mai mult a fost in vara 96 knd ne intorceam d la mare 197 la cernavoda..roti R13, deci la R14 era posibil sa fie si 200 in cap..nu maiconteaza deja.. cel mai mult de mine..a fost vara trecuta 160 intr-a 4-a de la baneasa pana pe la academia de politie....undeva la 5mii ture..si ATENTIE mai aveam pedala..nu mult..da mai aveam.....si-un 206...tot 1.4 75cp..la 2 masini in spate..fapt k la plecarea de pe loc a avut 1 masina in fata din cauza demarajului..el benzina eu gaz..knd am trecut p benzina s-a schimbat ordinea :) ....nu-nteleg ce atata agitatie..?masina fuge..de cele mai multe ori..nu poti s-o opresti.. la academia de politie era pe drum un mos c-un 320ci, care-a schimbat banda chiar la vreo 100m in fata mea..moment in care mi-am vazut toata viata prin fata ochilor..la apr 170 mai opreste masina:)...am trecut pe rosu..aia a fost... oricum cielo nu are 200 la 5miii ture ..si chiar dk are..o fi dereglat MAI USOR CU VITEZA CA FACE RAVAGII. |
Sal all. Ma bag si eu in seama, chiar daca sunt proaspat pe forum.
Am condus Cielo din 1996, masina lu' tata. In 2005 a vandut-o si acum 3 luni mi-am luat eu Cielo nou-noutz...dohc 16v. Cu cea veche am mers max 190 km/h si mai aveam pedala. Mai tragea saraca un pic (nush cat), dar mi-a fost frica. Intr-adevar, nu stiu cat te fura kilometrajul, dar nu cred k chiar cu 20-25. Cu cea noua, am mers in august pe A2 cu 163-165 km/h. Mai ducea destul, dar aveam doar vreo 800 de km facuti cu ea si mi-a fost mila. Cu Cielo din '96, cu aprox 70.000 km la bord, la 190 aveam vreo 5700-6000 rpm (tot pe A2, cand era facuta doar pana la Lehliu). Era printre primele modele de Cielo facute la noi, cu motorul de 75 cp - 8 supape. Cu Cielo asta nou, cu aprox 800 km la bord (deci motor care nu era - si inca nu e - lasat), aveam vreo 4000-4200 la 160. Cand o sa se mai lase motorul, adica mai pe la primavara, o sa ma ocup un pic de ea: un filtru, evacuare, jante...(+ ce o sa-mi mai vina in cap pana atunci). Oricum, motorul in 16 valve trage mult mai bine in turatie decat cel cu 8. Concluzia mea e ca nu cred ca Cielo cu motor de uzina standard poate depasi 200 km/h (chiar si in panta). Chiar si 200 km/h mi se pare o exceptie. P.S: viteza omoara + Cielo are frane destul de slabe, asa k... |
hai sa o luam altfel ....... "noile" Cielo au motor euro 3 si sunt cu 8 valve (motoarele DOHC au fost puse din 2000 pana la inceputul lui 2004 daca nu ma insel), legat de frane nu am ce sa le reprosez, tin foarte bine (la viteze mari franele nu prea ajuta), legat de "modificarile" de care zici, la evacuare scoate catalizatorul si se va resimti BINE, legat de filtru e frectie la piciorul de lemn, zgomot mai mare si va creste putin mai repede in ture .... in rest nimic ....
modelul de uzina NU depaseste 200 (in panta - urcare - nu prinde nici atat), si chiar cu o putere mai mare, nu il ajuta cutia de viteze. |
All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2025 4Tuning