![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
de unde ai facut rost de numaru ala?:D si cat a costat?
|
Mi l-a facut un prieten!M-a costat 15 lei!!!Te intereseaza?>Iti dau nr lui?
|
frate imi place avionul tau dar toba asai k nu conteaza dak e de 4 timpi sau de 2.... am avut un kymco filly fix la fel k si al tau ... am vrut sal fac si eu kloomea dar pana la urma lam lasat... era limitat la 60....si era umblat in motor de toti prostii... mecanici din acestia care nici o treaba naveau...knd a ajuns pe mana mea si a tatalui meu a fost prea tarziu.... :) dar k motorizari cred k sunt la fel... in orice caz imi place la nebunie peugeotul tau ... ;) spor la tuningat in continuare.. ;) asfalt uscat iti urez
|
1.iancu94 incearca sa nu mai folosesti limbajul de messenger
2.porsheGTS am o intrebare..din ce ai facut acea carena? |
Pai,"carena de sub rezervor" am scris si pe paginile anterioare este din fibra de sticla,am decupato(am stat 40 min:)) ),dp aceea am smijgheruito si dp aceea 2 straturi de spray negru mat!!!Asta a fost toate povestea!!!!
P.S Iancule din pacate ce mai e chinezesc pe scuter sunt doar carenele,jentile,cauciucurile,cadrul,in rest e schimbat cam tot!!!!Multumesc si voua la fel!!!! |
8 Attachment(s)
Sper sa ma ajute Bunul D-Zeu sa imi strang banii,sa ma ajute si parintii,si sa imi achizitionez urmatoarele piese pentru v-click(la vara)!!!!!
App ii multumesc lui Robertino care m-a ajutat cu piesele!!!!!!Bafta!!!:rolleyes28)8):lol::lol:!!! Ar fi asa: Set Naraku Racing 85cc Set polinii 80cc Variator 80cc Naraku and more Toba Leo VInce Ambielaj Stage6 80cc and more Ax cu came 80cc and more Role Malossi 8gr Chiuloasa 72cc Naraku and more Carburator 24mm Naraku |
Quote:
|
Pai mosu' imi va aduce un volan: http://www.emag.ro/volane/volan-thru...-usb--p2960715
La vara sper sa fac ce am scris mai sus!!Si scuteru e bagat la iernat dar uite ca a dat soarele si cum sa nu ies cu el:)))!!!!!!!!Bafta!~! |
Multa Bafta ! Sper ca sa iti indeplinesti toate visele ... eu nu am facut mai nimic, nu ai de ce sa imi multumesti ! ! !
Doamne cat mi-am dorit si eu unu dala , mi l-am cumparata si dupa 2 saptamani am terminat toate jocurile si m-am plictisit de el. am unu la fel doar ca nu are ambreaj ... |
Pai intr-un fel da ca mi-ai spus preturile ce si cum(Si daca nu era scutertuning rar gaseam piese ca astea),scz de off!!Dar asa este!!Bafta tuturor si Sarbatori fericite!!!!!:):):):)
|
Calumea piesele alea, is tzuzla :D Daca le pui pe el te-ai scos. Bafta ;)
|
Multumesc tuturor!!Si sper sa le pun la vara am inceput sa strang din banuti!!Doamne ajuta!!!!!Bafta allz si Sarbatori fericite!!!!!!
|
Quote:
p.S treb sa ramai la MOMO era mai misto;) |
intrebare: de ce 2 seturi?..nu iti ajunge unu' ?:lol:
|
AM pus amn2 ca nu stiu la care sa ma opresc,multi imi zic Naraku pentru ca imi da tot la el cilidnru,piston,chiuloasa,etc,iar la polinii fara chiuloasa si e si 11 mil!!!Iar naraku 950!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:01. |
- Copyright 2026 4Tuning