Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/139794-e36-66fly-visul-meu-devine-incet-realitate.html)

HoricutzWSR 03-12-09 17:52

re: E36 - 66FLY - visul meu devine încet realitate

d`apai numa n`am gasit timp sa ne intalnim sa ti`l dau, suna`ma odata cand esti prin zona, sau poate dam un paintball daca`i vreme faina :D

Flow_Flexatu 04-12-09 17:19

O masina extraordinara,in realitate ,cand o vezi..ii genu ala 'de-ti taie respiratia pt.cateva momente Wooow :shock: numai bine;)

aleks 05-12-09 11:29

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 2858992)
:)) articolul nu e chiar 100% corect, in exprimare si ca si prezentare generala, dar...e ok

Ştii cum e jurnalismul, ambalează în modul cel mai vandabil :)
Oricum, mă bucur ca a ajuns articol principal maşina ta, chiar merita asta, şi ma bucur că au fost amintiţi în articol şi Ocsi cu Bogdan.

daflyer_oradea 05-12-09 21:52

3 Attachment(s)
acum,asta chiar am avut grija sa apara, ei au o "vina" mare de tot pentru masina, si pentru ca arata acum asa cum arata...si inca mai avem de lucru...in plus, acum si-au terminat si ei garajul, si le-ar prinde bine ceva lucrari peste iarna. si, zic eu, masina mea e o reclama destul de buna, mai ales pentru cunoscatori intr-ale styling-ului.

mai pun niste poze, le-am primit acum seara, cateva dintre ele vor face parte dintr-o expozitie de fotografie amator - care se va tine in Lotus aceasta luna, nu stiu exact cand vor fi expuse "print"-urile, dar, vor fi expuse. S-au mai pozat inca ceva masini din WSR, si l-am chemat si pe CZY cu audi-ul ca iar e la el...
pun cateva poze, se mai adauga la cerere, ca nu vreau sa va plictisesc doar cu asa ceva...

PS - iar tre sa desfac farul din stanga, ca am uitat sa lipesc chederul de la semnalizare la imbinarea cu aripa...OF OF OF !

DaBotta 06-12-09 02:21

alex alex :)). Oricum deja esti ass in desfacutul farurilor :D

daflyer_oradea 06-12-09 12:09

si oricum la primava imi voi cumpara altele...am pus ochii pe ceva de la dectane daca nu mai gasesc din astea productie USA...

aleks 06-12-09 12:18

Fotografiile sunt foare tari, serios, chiar ai putea să mai pui. Iar cu ajutatul băietilor, ştiam eu că nu laşi tu lucrurile aşa :)

Flow_Flexatu 06-12-09 21:48

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 2866267)
si oricum la primava imi voi cumpara altele...am pus ochii pe ceva de la dectane daca nu mai gasesc din astea productie USA...

nu-ti recomand sa-ti iei decatane,Dabotta stie dc... nu stiu cum is facute pt.bmw'dar ale mele is praf..un pic am mers cu faza lunga si tot plexicu ala de la far s'a fisurat,se aburesc,+ca fura 40% din lumina(is prost construite)era sa-mi ia si foc masina din cauza mufei...

DaBotta 06-12-09 22:00

Chiar ca nu merita Dectane. Si Flexatu cand si-a cumparat farurile si-a cumparat Dectane pentru ca astea erau cele mai de calitate , daca asa s-au facut astea , nu vreau sa vad cum se fac FK-urile. Alex , cauta sa vezi daca nu fac faruri pentru pisica in pro sau cum naiba ii firma aia

aleks 07-12-09 00:07

Eu am de 3 ani FK-uri, sunt în stare excelentă.

daflyer_oradea 07-12-09 07:08

In pro sunt, is destul de ok, din alea am vrut initial...chestia e ca mie imi plac americancele mele, ca is unice, si is bune, atata ca ala din stanga e cam distrus...si nu cred ca il pot reface. Ar fi si varianta FK, dar ...Fk nu imi place ca parca is ochi de broasca, la pisicutza, is urate cu spume.Trebuia sa am mai multa grija in cabina, si sa remediez problema atunci, l-a lipit Bogdan, dar nu bine, si...acolo e chiar la urchiusa de imbinare cu aripa, are un canal facut de tinichigiu in care intra, probabil si acolo a stat presat ca nu a fost reglat, si...s-a dezlipit. De acolo nu a fost greu sa se duca...o sa vad, inca ma gandesc sa caut o solutie.

O sa iau in considerare si varianta de a strange bani si a lua Hella,...sau ceva stock, numai ca si alea trebuiesc desfacute pt angel eyes, si acelasi *** iese...

Alex, tu la ce bani ai becurile H1 xenon?doar becurile?

daflyer_oradea 09-12-09 18:22

sambata sper sa reusesc sa leg proiectoarele...si sa mai fac una-alta prin interior si prin portbagaj...o sa mai fac si ceva poze...

daflyer_oradea 14-12-09 16:52

ma, daca eu mor voi nu mai scrieti nimic?
am fost racit,...sa traiasca inventatorul fervex-ului...

daflyer_oradea 14-12-09 21:32

6 Attachment(s)
deci,...inculpatul Hori si desenul lui...plus inca vreo 2...

o intrebare pentru cunoscatori intr-ale electricii- pentru proiectoare am nevoie de vreun releu? prin care sa treaca curentul de la baterie? sau pot sa leg pe direct? ca am montat becurile, am scos si plasticele ce se mai cer aranjate, si prinse cum trebuie in cleme, urmeaza sa vina clemele - dar nu stiu cum sa fac cu proiectoarele. Am bec H1 de 35w in ele.

PS nu are careva o cotiera de vanzare? ca deja am innebunit de cand caut. si nu vreau sa o "fabric", ca a mai fost una fabricata si...nu e ce trebuie, desi era comoda.

aleks 14-12-09 21:38

He heee, nu-ţi murdărim noi topicul aiurea, e prea frumoasă maşina asta ca să batem noi câmpii aiurea :)

All times are GMT +2. The time now is 22:30.

- Copyright 2026 4Tuning