![]() |
Re: Nissan 200SX S14 - RLU Drift Team
pai nu merge si drift si interior :D
|
Ia spunele Dragos ( " brutalilor " ) :))) :lol: treaba pe interior din pacate e inevitabila :( acu na macar scaun scoica si centuri in 4 pct trebuie ca dupa rezolvi si restu dar daca montezi astea nu ti se strica si asa foarte mult interioru :P ceva piele nou pentru plafon ?:D 10 boxe in usi ? LCD in bord nimic nimic :))) :lol:
|
Nee...am doar CD-player cu fata de aia de se da peste cap...
O sa fiu prima masina din campionat cu aproape tot interiorul la locul lui. |
Eh bine la partea de LCD si alea alea era doar o gluma :D , na lasa ii bine pentru inceput si asa , dar din cate am vazut in regulament e obligatorie centura in 4,5,6pct ori cat de la 4 in sus
|
dragos, ti-a mai ajuns diferentialul?
|
Nu, nici nu l-am mai cumparat.Mi-am luat jante si soft si pe asta il sudez. Va urmez exemplul.
|
foarte frumoasa masina dom' inginer
ai avut noroc si de ala care ti-a adus numai piese smekere :) si ma bucur ca merge bine motorul si nu bate nici un tachet :)) aa si daca nu ai tupeu sa bagi flexu', vin eu :)) hai bafta! |
din ciclul "daca nu ai un contabil cu OPC sa ti-l cumperi", doresc sa multumesc pe aceasta cale celui mai mare traficant de piese de pe ebay, aka Madcow, spaima Paypal-ulului si a transferurilor bancare...
aaa, si aseara am iesit la o tura cu masina doar cu soft, restul pieselor nu am apucat sa le montez inca, cred ca am o problema, accelerez in treapta 5 si motorul se tureaza in gol de la 4000 la 7000...oare sa imi fac griji? Cred ca e o eroare de turometru... |
Pai daca motorul se tureaza in gol e clar ca nu are nici o legatura cu turometrul Dragos.....
Poate fi de la ambreiajul cel nou...poate fi un bad de la soft. Din ce spui tu aici...e clara treaba....intra calculatorul in regim de fail/safe mode!!!! |
Quote:
Razvan LKN |
nu, ironia este ca vechiul ambreiaj si-a dat duhul in prima tura cu noul soft...noul ambreiaj nu am apucat sa-l montez.
|
Quote:
|
vezi sa nu-i dai pizdeala la noul ambreaj k o sa urce de la 1000-7000 imediat :))))
|
Ok....atunci eu ma retrag!!!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning