![]() |
Re: Prezentarea masinilor si membrilor 4Tuning Slobozia
frumos frumos..
|
Re: Slobozia diverse
Stie cineva un service cu tester pentru Ford in oras in afara de cel de la Selena? De ala m-am lamurit.. varza.
|
Poti merge la Real Test service, pe V. Alecsandri, langa Urban
au aparatura Bosch si personal bine pregatit.. si mai stiu sa o si folosesca sper deosebire de alte service-uri... au si reprezentatnta Hyundai si service autorizat pt aceasta marca |
da stiu...acolo am eu garantia;)...lucreaza bine...
|
oricum a iesit misto
lowrider :X in februarie ma fac si eu :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
normal ca sosesc...doar e criza... daca e mai veche de 6 luni,poti s-o arunci ...nu ? :)
|
La 36 de mil care le am de plata deja ce mai e unu radar de 1-2 mil:))=))
|
DannY_SmekeruL: am incercat sa-ti trimit PM insa ai dezactivat optiunea!
De unde ai luat jantele si cat au costat?? cum ai facut adaptarea de la 4x100 la cele 3 prezoane ale masinii?? |
5 Attachment(s)
adaptarea se poate face prin falnse care arata cam asa, mai sunt cateva modele de flanse nu sunt singurele.
pe spate pentru mai multa siguranta se potriveste puntea de r18, fara a mai pune flanse. |
Super smechera masinuca:D knd vii sa o vedem si noi live?? bafta in continuare
|
2 Attachment(s)
golanie:)...ti-am zis eu ca o sa iasa bine;)...acum scapa de bari:D
prieteni...nu puneti flanse....niciodata...va spun din proprie experienta...sunt de rahat...eu azi le-am schimbat..mi-am pus fuzete..modificate..ptr 4x100 ;)... ceva ca in poza ...acum...care cumpara flanse?:) |
mai baieti.pe jante am dat 7 mil.adaptarea pe fata este facuta de mine (eu am dat cotele si strungarul le-a facut).discuri de golan,etrieri de r18(modificati)fuzete de r18(modelul in 3 prezoane,modificate si ele)portfuzeta de dacie,placute de r18(modificate),ghidaj roata facut la strung,prezoane lungi facute la strung.si cam atat.va avertizez ca nu garantez pt alte persoane care vor sa faca asa ceva.pe spate am flanse facute in genul cum a aratat vili mai sus decat ca sunt mult mai bine facute si mult mai rezistente.bafta la modificat.
PS. Alex vezi ca maine vin in slobozia si ai grija cu fuzetele alea modificate,dupa parerea mea si dupa ce am consultat mai multi mecanici am ajuns la ca nu sunt sigure.Bafta in continuare. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2026 4Tuning