Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   R Fuego (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/138975-fuego.html)

canny 10-06-10 08:39

Re: R Fuego

3 Attachment(s)
nu profesional dar un minim de izolare

adi.schumi_tm 10-06-10 13:03

Quote:

Originally Posted by canny (Post 3430459)
nu profesional dar un minim de izolare

Foarte fain bordul.Ce material ai folosit pt. izolare si cat costa?Bafta

canny 11-06-10 11:31

2 Attachment(s)
Cum spuneam nu e profesional, pur si simplu vreau sa ridic nivelul de confort din masina cu minim de bani.
cand am demontat masina, izolatia era inexistenta, am procurat izolatia peste canalul cutiei de viteze, suplimentar am pus izolatia de pe un r21 din fata pana in spate inclusiv sub bancheta care e din burete si deasupra un strat cauciucat. Pe tavan am folosit aluband costa in jur de 60 lei / 1mp si e practic un strat bituminos cauciucat cu o folie de aluminiu, nu e el dynamat dar cel putin la testul bocanitului cu mana in plafon am constatat o schimbare majora in bine, adica nu mai suna ca o tigaie cand bat in plafon. Vreau sa izolez si partea din spate a masinii dar nu mai aveau aluband pentru moment si nici eu buget.
Peste toata izolatia asta am reusit sa procur mocheta inchisa la culoare in stare foarte buna, cea originala fiind rupta complet
Montat bordul si o noua nuca de schimbator primita :)

tmkrf 11-06-10 12:57

bine lucrat :D si volanu e pe masura

adi.schumi_tm 11-06-10 13:19

Quote:

Originally Posted by canny (Post 3433230)
Cum spuneam nu e profesional, pur si simplu vreau sa ridic nivelul de confort din masina cu minim de bani.
cand am demontat masina, izolatia era inexistenta, am procurat izolatia peste canalul cutiei de viteze, suplimentar am pus izolatia de pe un r21 din fata pana in spate inclusiv sub bancheta care e din burete si deasupra un strat cauciucat. Pe tavan am folosit aluband costa in jur de 60 lei / 1mp si e practic un strat bituminos cauciucat cu o folie de aluminiu, nu e el dynamat dar cel putin la testul bocanitului cu mana in plafon am constatat o schimbare majora in bine, adica nu mai suna ca o tigaie cand bat in plafon. Vreau sa izolez si partea din spate a masinii dar nu mai aveau aluband pentru moment si nici eu buget.
Peste toata izolatia asta am reusit sa procur mocheta inchisa la culoare in stare foarte buna, cea originala fiind rupta complet
Montat bordul si o noua nuca de schimbator primita :)

Multumesc de informatie.Fetele de usi cum le faci?in ton cu bordul si scaunele?Spor la munca in continuare.

Nebunul_89 26-06-10 21:30

1 Attachment(s)
Modelul asta sunt si ale tale? :D

canny 27-06-10 11:58

2 Attachment(s)
ba daca stau sa ma uit cred ca sunt chiar a mele ca am observat eu ca o venit un spiridus sturlubatic si mi lea furat dupa ceva vreme returnandule foarte bling.
Stie nebunu asta ce face ;)
Si o poza cu starea banchetei spate

andy_wpo 27-06-10 12:35

fa o poza cu ele pe masina sa vad si eu cum arata :D

Andrei M 27-06-10 20:31

Spor la treaba in continuare!Foarte frumos ce ai facut pana acum:-)

dizzyluke 28-06-10 18:36

excelent. ma abonez la threadul asta:D

canny 08-07-10 15:51

1 Attachment(s)
M-am hotarat sa nu tot demontez interiorul de 100x , drept urmare izolez tot

alin-007 08-07-10 17:19

cat costa materialul ??? :-)

andy_wpo 10-07-10 23:20

vreo 60-70lei.Gasesti in Praktiker,acuma eu sunt curios de rezultat :rolleyes2

GTXR 11-07-10 09:35

la fel si eu ,sa nu uiti sa ne spui o impresie dupa ce o termini in legatura cu zgomotul din masina,bafta cu masinuta

andy_wpo 13-08-10 23:17

6 Attachment(s)
iar au intrat spionii in curte :twisted: :twisted: :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 21:52.

- Copyright 2026 4Tuning