![]() |
Re: CALIBRA CATANO
Quote:
salut si spor la munca |
Bai frate avetzi talent akolo ma ....bine ca si preturile sunt pe masura dar iese ceva frumosss ....felicitari si multa bafta in continuare abia astept sa vad opelul
|
2 Attachment(s)
am postat masinile mai jos, då bine cu farurile d civic
spor la treaba ;) |
Quote:
oricum multumesc mult |
super tari masinile facute de voi.. sper sa vedem si prin romania asa ceva in curand..
Bafta... |
Prea tare cu faruri de civic, buna imaginatie
|
in 2 zile mi-ajung stopurile de pe spate. M-am decis sa le pun stopurile de la un nissan 180 sx cu fond negru.George cum ti se pare?
|
salut adrian auzi dar cu laguna 2 ai niste poze?:) as fi interesat mersi astept un raspuns
|
1 Attachment(s)
Quote:
spor la treaba! ;) |
Uite ce am gasit pe net ,cred ca sunt stopuri de Hyundai Coupé, da nu sunt sigur. Ce parere aveti?
https://img166.imageshack.us/img166/9...fgfdssdsj6.png |
Quote:
|
Ups , cum de nu mi-am dat seama? Seamana prea bine Astra Coupé cu Calibra
|
adi super tare calibra ta, m-a dat pe spate, esti smecher rau tine-o to asa.
am si eu o calibra dar de ceva timp am cam cam ignorato, acum m-am gindit sa bag niste banisori in ea si te-as ruga sa imi dai si mie citeva sugestii, o sa postez citeva poze cu masina dar vreau sa-i pastrez linia de testarossa. ajuta-ma te rog |
ceva noutati?
|
omule de cateva luni ma tot uitam pe post pana ce au schimbat designu site-ului si te-am pierdut!!!!faci niste lucrari de invidiar ... ne faci sa ne simtim mandri k suntem romani... sa auzim numai de bine:-) :-) :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:03. |
- Copyright 2026 4Tuning