Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

EvLSant0S 12-04-06 23:54

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

am mai zis-o , si o mai zic, daca nu calci tu stramb ,calca ea, automat suferi tu , nu ea, so ? ce-ai de castigat din toata combinatia asta? nimic,ca ai calcat gresit si ai invatat ceva din chestia asta ?te multumesti in a o face o curva ordinara , si ? mai bine tu porc ... implinit ...decat ea curva si tu ranit :)

iubesc spaniolii , aia .. se rezuma la buddy fuck si atat ! deja e liga profesionista la ei ! fac transferuri de parteneri ! el cu ea , ea il da ei pe el , el io da lui pe ea , si tot asa :) innebunesti , partea prosta e ca.. acolo chiar ca nu prea gasesti una la care sa tii , asta .. in adolescenta.. ca.. pe la 21-22 de ani se potolesc toti ,dupa care... iubire ptr toata lumea ..

ori ... chestia asta mi se pare mult prea geniala, am prieteni care.. wepa.. relatii d`asta de telenovele de ani de zile .. de la 15 ani , acum la 21 ... dupa 6 ani cu O singura tipa , vor si altceva.. si inseala.. si dupa 6 ani .. DRAME .. piese de teatru ce ies dup`aia rupturile de genul asta, se scriu carti , se fac filme .. e nenorocire..
eh , si stau si ma gandesc la aia, aia de la 16 ani , pana la 21-22 , schimba 12985712349857239457234572340572394857293845623874 629387456239084756293056 de parteneri , si la 21-22 se linistesc, o dau in iubiri si alte alea.. eh si atunci .. la 22 de ani .. gandesc altfel, e altceva..
romanii .. se kk p ei cu drame de genu ... TOPICULUI ASTA ! :D
`stang.... fuck fuck fuck pana nu mai poti , dup`aia da-o pe lovex :) vezi ce se intampla :) saliu` ...

xizor 13-04-06 10:47

Espinoza pune si tu o poza sa vedem ce ai pierdut. Ca esti al draq de suparat.

ESPinoza 13-04-06 15:17

Quote:

Originally Posted by xizor
Espinoza pune si tu o poza sa vedem ce ai pierdut. Ca esti al draq de suparat.

numai sunt ma :) gata a trecut deja o luna cred.. am pe altcineva care merita toata atentzia dar nu i`o dau oricum am ajuns la conculzia ca e mult mai bine asa am avut ocazii sa ma impac cu ea da n`am mai vrut si am citit ca a scris santos si are mare dreptate acuma e varsta in care trebuie sa experimentam cat mai mult asa ca gata cu relatziile de ani de zile :) si poza.. era o poza la topicu " poze cu prietenele voastre pe la primele pagini :) vezi ca sunt 200 de pagini acolo :)

EvLSant0S 13-04-06 18:41

=)) da, caut-o pe acolo , o gasesti rpd =)) ----

ma bucur ca-mi dai dreptate

d3vilish_lips 13-04-06 20:01

.....santos u are so dead ptr postu facut la ora 00:54 http://perso.wanadoo.fr/atil/forum/dead.gif lasa k iti arat eu tie de 1 mai......

MnemonyK 13-04-06 22:31

Quote:

Originally Posted by Spark
si atunci unde ii iubirea ... nu aia fizica ... dak nu tzi la nici una ?

decat sa ma trezesc dupa ce ma insor cu ea k vrea sa divortzeze si sa-mi ia jumatate din tot ce am mai bine ....o las...

2fastboy 14-04-06 10:46

Quote:

Originally Posted by MnemonyK
decat sa ma trezesc dupa ce ma insor cu ea k vrea sa divortzeze si sa-mi ia jumatate din tot ce am mai bine ....o las...

bine zis , dar din pacate multe cupluri divorteaza cred ca din cauza banilor :cry:

Spark 14-04-06 23:15

si dak nu iubesti o persoana ...
potzi sa stai langa ea nush` cati ani de zile ...
dak o iubesti ... ii mai accepti .. obiceiurile proaste .. si tachinarile .. si ce o mai face ea ..
da` dak nu o iubesti .. chiar potzi sta langa o persoana pe care nu o iubesti .. un timp mai indelungat ?

EvLSant0S 15-04-06 02:36

DA TU SIMTI NEVOIA SA STAI LANGA ACEIASI PERSOANA ANI D ZILE ?! EVENTUAL SA VA VEDETI ZI DE ZI !
la varsta asta zic ...

du-te ma nene intr-un club ..
vezi-ti de libertatea ta :)
uite-te la astia mai in varsta.... ar da orice ptr libertate :)
asa se intampla :) niciodata nu apreciezi ce trebuie , CAND trebuie :)

Spark 15-04-06 21:35

ce e rau sa vezi aceeasi persoana in fiecare zi ?
dak te intelegi cu adevarat bine ... eu nu vad nici o problema ...
si probabil ca ai dreptate ... cu "niciodata nu apreciezi ce trebuie , CAND trebuie " ... dar ata ete .. :-P

EvLSant0S 16-04-06 04:18

bine ,cum zici tu :) ..

fa cum vrei tu .. cand vrei tu ..
ia-o pe una , si sugrum-o , tine-o cu tine 24/7 ... ;)
sa n`o lasi :)

ah ..si de fapt.. ce vroiam sa postez :) legat de buddy fuck , lately .. 2 apropiati ... el si ea , sa nu se interpreteze. . :)
are doin` it ..
ma uit la ei ... vai doamne .. nici o treaba n-au :D prea tare, nu se cearta.. nu nimic ! e mierea dp lume :D nu certuri , nu nimic , unde nu-s obligatii .. plm .. e mai usor.. :D so .. go for it .. :D

MnemonyK 16-04-06 17:18

e invalmaseala totala aici, dar daca esti tot timpul cu ea 24/7 sigur ajungi sa te ataseji de ea k doar daca esti cu ea ii inghitzi toate porcariile, nu ? sau ceva de genu?

Psycho 17-04-06 01:13

Quote:

Originally Posted by Spark
ce e rau sa vezi aceeasi persoana in fiecare zi ?
dak te intelegi cu adevarat bine ... eu nu vad nici o problema ...
si probabil ca ai dreptate ... cu "niciodata nu apreciezi ce trebuie , CAND trebuie " ... dar ata ete .. :-P

da si cand te vezi in fiecare zi si te saturi ?!

Cosmin255 17-04-06 11:03

Cel mai mult imi e "urat" sa uit pe cineva la care am tinut...dar aici cred ca nu e o anumita retea ... probabil fiecare cum stie mai bine , incerci sa cauti pe altcineva probabil...nici nu stiu...

Spark 17-04-06 12:39

Quote:

Originally Posted by obrazNICK
Cel mai mult imi e "urat" sa uit pe cineva la care am tinut...dar aici cred ca nu e o anumita retea ... probabil fiecare cum stie mai bine , incerci sa cauti pe altcineva probabil...nici nu stiu...

true ... true .. :)
cam asa e ...

All times are GMT +2. The time now is 17:06.

- Copyright 2026 4Tuning