![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
am mai zis-o , si o mai zic, daca nu calci tu stramb ,calca ea, automat suferi tu , nu ea, so ? ce-ai de castigat din toata combinatia asta? nimic,ca ai calcat gresit si ai invatat ceva din chestia asta ?te multumesti in a o face o curva ordinara , si ? mai bine tu porc ... implinit ...decat ea curva si tu ranit :)
iubesc spaniolii , aia .. se rezuma la buddy fuck si atat ! deja e liga profesionista la ei ! fac transferuri de parteneri ! el cu ea , ea il da ei pe el , el io da lui pe ea , si tot asa :) innebunesti , partea prosta e ca.. acolo chiar ca nu prea gasesti una la care sa tii , asta .. in adolescenta.. ca.. pe la 21-22 de ani se potolesc toti ,dupa care... iubire ptr toata lumea .. ori ... chestia asta mi se pare mult prea geniala, am prieteni care.. wepa.. relatii d`asta de telenovele de ani de zile .. de la 15 ani , acum la 21 ... dupa 6 ani cu O singura tipa , vor si altceva.. si inseala.. si dupa 6 ani .. DRAME .. piese de teatru ce ies dup`aia rupturile de genul asta, se scriu carti , se fac filme .. e nenorocire.. eh , si stau si ma gandesc la aia, aia de la 16 ani , pana la 21-22 , schimba 12985712349857239457234572340572394857293845623874 629387456239084756293056 de parteneri , si la 21-22 se linistesc, o dau in iubiri si alte alea.. eh si atunci .. la 22 de ani .. gandesc altfel, e altceva.. romanii .. se kk p ei cu drame de genu ... TOPICULUI ASTA ! :D `stang.... fuck fuck fuck pana nu mai poti , dup`aia da-o pe lovex :) vezi ce se intampla :) saliu` ... |
Espinoza pune si tu o poza sa vedem ce ai pierdut. Ca esti al draq de suparat.
|
Quote:
|
=)) da, caut-o pe acolo , o gasesti rpd =)) ----
ma bucur ca-mi dai dreptate |
.....santos u are so dead ptr postu facut la ora 00:54 http://perso.wanadoo.fr/atil/forum/dead.gif lasa k iti arat eu tie de 1 mai......
|
Quote:
|
Quote:
|
si dak nu iubesti o persoana ...
potzi sa stai langa ea nush` cati ani de zile ... dak o iubesti ... ii mai accepti .. obiceiurile proaste .. si tachinarile .. si ce o mai face ea .. da` dak nu o iubesti .. chiar potzi sta langa o persoana pe care nu o iubesti .. un timp mai indelungat ? |
DA TU SIMTI NEVOIA SA STAI LANGA ACEIASI PERSOANA ANI D ZILE ?! EVENTUAL SA VA VEDETI ZI DE ZI !
la varsta asta zic ... du-te ma nene intr-un club .. vezi-ti de libertatea ta :) uite-te la astia mai in varsta.... ar da orice ptr libertate :) asa se intampla :) niciodata nu apreciezi ce trebuie , CAND trebuie :) |
ce e rau sa vezi aceeasi persoana in fiecare zi ?
dak te intelegi cu adevarat bine ... eu nu vad nici o problema ... si probabil ca ai dreptate ... cu "niciodata nu apreciezi ce trebuie , CAND trebuie " ... dar ata ete .. :-P |
bine ,cum zici tu :) ..
fa cum vrei tu .. cand vrei tu .. ia-o pe una , si sugrum-o , tine-o cu tine 24/7 ... ;) sa n`o lasi :) ah ..si de fapt.. ce vroiam sa postez :) legat de buddy fuck , lately .. 2 apropiati ... el si ea , sa nu se interpreteze. . :) are doin` it .. ma uit la ei ... vai doamne .. nici o treaba n-au :D prea tare, nu se cearta.. nu nimic ! e mierea dp lume :D nu certuri , nu nimic , unde nu-s obligatii .. plm .. e mai usor.. :D so .. go for it .. :D |
e invalmaseala totala aici, dar daca esti tot timpul cu ea 24/7 sigur ajungi sa te ataseji de ea k doar daca esti cu ea ii inghitzi toate porcariile, nu ? sau ceva de genu?
|
Quote:
da si cand te vezi in fiecare zi si te saturi ?! |
Cel mai mult imi e "urat" sa uit pe cineva la care am tinut...dar aici cred ca nu e o anumita retea ... probabil fiecare cum stie mai bine , incerci sa cauti pe altcineva probabil...nici nu stiu...
|
Quote:
cam asa e ... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning