![]() |
Re: Un 1300 oarecare
Ai ceva de lucru acolo
Faci treaba acolo nu gluma bafta in continuare faina culoare are acuma roz cu verde o prinde bine :) |
Frumos lucrate pasajele:-P din timpul lucrari nu ai?
|
Sunt de golf1 au fost 50 ron de la |UNIX.
|
Quote:
Dar nu e greu deloc Cristi: 1.sudat oala de aripa originala a masinii,dat cu mastic 2.montat portiera, 3.ingustat pasajul, 4.l-am prins cu banda de hartie de cateva ori pana mi-a placut cum se aseaza 5.pe capete am lasat distanta de 3 degete intre buza pasajului si cauciuc si astfel l-am centrat, 6.am dat 2 puncte de sudura 7.m-am orientat sa vad cum trebuie indoita buza de la portiera 8.am sudat pasajul pe tot parcursul lui 9.am facut niste franjuri pe interiorul oalei unde se inchide portiera, le-am dat si lor cate 1 punct de sudura.(voi face 2-3 poze cu interiorul) Trebuie sa modelez pasajul pe capete sa vina frumos cu aripa si pragul, in rest sunt multumit. Nu trebuie sa fii super tinichigiu, daca ai idee ce vrei sa faci iese treaba buna. |
Bai au iesit misto:-P am si eu acasa 2 pasaje de mazda, seamana fosrte mult cu astea de MK1:-P deabea astept primavara sa le pun sa termin si eu cu capitolul exterior... Si mai am cateva petice mici pe la interior si sa curat toata burta si aia e:-P
E gata pana in Mai? Vi cu ea la Sibiu? Sau nu te pasioneaza.... |
Nu am nici un motiv sa ma grabesc, nici Sibiu, nici altceva. Iti dai seama ca vreau sa o vad gata,dar totul se intampla in limita timpului si a banilor.
|
Quote:
auzi..:D poti sa ma ajuti sa ajung si eu cu 2 jante sa le fac ca a tale (latite)..te rog:D |
2 Attachment(s)
Timp liber.
|
2 Attachment(s)
Asta batrana a cam evoluat de la ultimile poze :D
|
dupa ITP vreau eu barile alea :oops:
|
pacat ca nu s-au demontat sau macar izolat unele chestii....
oricum e marfa vopseaua/culoarea vb lui Old_boy, dupa rar poate dai barele jos sau macar aia din fata :rockon: |
culoarea si cum a fost vopsita - splendid. Putina munca la detalii si totul este la superlativ !
|
Imi zici si mie codul culorii si daca asa e vopseaua sau ai dat si un strat de lac dupa, te rog, ca in vara vroiam sa-i trag si la a mea o vopsea asa, doar ca mat (gen army green), dar acum ca am vazut cum arata lucios, m-ai pus pe ganduri :))
|
Ti-a fost lene sa polizezi sudurile la prag? :-P Pacat ca nu ai pus de uzina, asta are o forma de tot rahatul...
|
superba :ciggy:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning