![]() |
Re: Dacia 1310 break - DJ-12-WAY
6 Attachment(s)
vine primavara :lol: iar ...
dar vine cu cateva piese/accesorii, ce vor fii montat imediat ce intram in luna martie. sper ca in cel mult 1 luna, masina sa fie in sf. gata :lol: greu de crezut, dar, optimismul predomina :lol: Regulator presiune Aprindere re209 Bujii denso iridium 0.4mm Cateva ceasuri necesare O pereche de centuri in 3 puncte. |
te-ai pus pe ea? o faci, gata?
asta-vara am vazut-o pe la andu pe la garaj... statea acolo prafuita... centurile de unde le-ai luat? cat au fost? |
O sa stau cu ochi pe topicul tau,mi se pare tare interesant,poate ne vom auzi la craiova prin aprilie sau cand se face urmatorul VTM la bucovat ;) iti doresc multa bafta incontinuare cu proiectul 8)
|
Quote:
Centurile le`am luat de la stefi PJJ, le`a lasat intr`un pret bun (merci stef:!:). ai pm. Quote:
|
Am si eu un break ,mi-ar place sa ajung unde ai ajuns si tu cu el, cat te-a costat asa aproximativ daca vrei sa-mi spui.
|
Quote:
|
A ajuns sa zaca in curte la garaj :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Dar nu imi fac griji, pt. ca odata si odata tot o sa fie gata. De asta, sunt sigur! Nu imi fac masina sa ma bat cu cine stie ce masini... o fac pentru placerea mea - distractia mea :-) Multumesc inca odata pt. aprecieri! |
Quote:
bafta cu ea.... |
Quote:
|
In ce stadiu este masina ? Ce se mai aude de ia ? 8)
|
Proprietarul este dat disparut. Se pare ca a fost rapit !
|
:lol::lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning