![]() |
Re: Dacia 1300 - Prima mea masina... Si am planuri mari cu ea!
Pai am pus usile astea pentru ca nu se inchideau geamurile, si nu am mai gasit... erau lovite. Nu e nimic pentru ca negrul merge perfect cu galbenul, si da e mai bine sa le poti regla din interior. :D -ceva bun facut de Dacia SRL-
|
6 Attachment(s)
Poze noi cu stopurile restaurate si cu bordul curatat de vopsea cat de cat si dat cu silicon (inainte si dupa). Sper sa va placa cum iasa. Volan o sai pun unul de renault sport... vor fi si poze cand il pun. Maine o voi mocheta prin interior pe jos... Ma gandeam la un mustar inchis... Sper sa gasesc.
|
Mai ai mult de bibilit la ea, daca vrei sa iasa cat de cat bine.
La caroserie te-ai grabit rau...nu ai slefuit cum trebuia peste tot...si rezultatul...se vede. Pune-o pe "picioare" si cu timpul o sa le refaci tu;) |
Quote:
|
imi place cum ti a iesit masina ... dar nu stiu ce ai facut cu pragu ca nu prea a iesit bine deloc ... dar in rest e perfecta ... sa ai parte de ea ... si la mai multe investitii daca se poate (in bine ) sa nu ma intelegi gresit :D
|
E foarte frumoasa culoarea. De abia astept sa o vad live.
|
Mersi white dragon, dar mai e pana sa o scot pe strazi, dar sunt la amanunte si imi place sa le lucrez fiecare in parte.
|
4 Attachment(s)
Poze noi cu masca montata... mia dat bataie de cap destul de mare dar pana la urma am potrivito. Si poza cu schimbatorul de viteze reconditionat.
|
altfel te vede lume cu grila pusa calumea...bv:D
|
sal tin sa spun ca imi place rau masina ta,da bine rau galbenu asta mai ales cu grila ce ti-ai aleso ,belea rau.ai zis ca vopseaua se numeste duralchid galben sport,mai are vreun cod ceva pe cutie.o idee incearca sa mergi pe galben si negru cat mai mult,hai bafta in continuare cu ce ti-ai propus .
|
Quote:
|
Frate imi place mult cum a iesit.
Parti mai nasoale ar fi pragurile si sub bara spate acolo(vopsitoru). Imi place,cauta bari cromate sau daca nu iti caut eu:) si iti trimit. Undeva la 50lei ar trebui sa fie ambele. bafta la reasamblat. Si sa nu dai cu nici un negru la praguri si restu. Dupa ce vopsesti masina trebuie lasata cateva zile caci vopseaua este cruda! |
a iesit foarte bine masina..la interior incerca sa ii pui o mocheta si presurile originale:-)
multa bafta la reasamblat. |
Ai gasit pana la urma mocheta?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning