![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A...71 UZI
Quote:
Felicitari pentru decizie :* |
ma bucur pt decizia luata. imi poti da si mie codul de culoare te rog?
|
9463 skoda octavia
|
super man ...era pacat sa o dai sa ajunga cine stie la cine sa iti para rau ..
|
5 Attachment(s)
ce am mai facut la masina...am dat cutia jos,cred ca am ciupit semeringul cand lam pus cel de la vibrochen si imi curge ulei....prima data am zis ca nui de la el.si de la baie,am dat baia jos am pus adeziv pe garnitura care era noua,o montez,plec cu masina,si ajung cu ea in parcare,cand ma uit sub masina...surpriza,curge ulei...ma gandesc eu,nu mai este buna garnitura,ma duc cumpar garnitura noua,o montez,iar ajung acsa ma uit sub masina curgea ulei.si tot in acel colt...ma gandesc ca nu are cum sa curga si cu garnitura nou....stau putin.si mam apucat sa dau cutia jos.curgea pe la semering....acum nu am avut de unde sa cumpar semering.il iau maine...si daca nu aveam ce face, mam apucat sa curat cutia ,si uite asa am facut-o noua...maine sper sa o termin pana in 12....
|
gata...merge ceas....ce mai trebui sa-i fac.schimbat ulei ca deja am facut 200km de cand am desfacut motorul...bujii si capac delcou.si merge ceas....bafta
|
vand volanul dupa masina...recent retapitat in piele....250 lei
|
felicitari pentru ceea ce ai reusit sa faci din aceasta masina si felicitari pentru munca si curajul depus...
mi-as dorii k intr-o zi sa ajunga si masina mea cel putin la fel de frumoasa ca si a ta... spor in tot ceea ce faci.... si la multi ani... |
1 Attachment(s)
vand motorul dupa masina.complet.cu toate anexele....ambreaj nou cam 2000km facuti..am dat pe el 7 mil..volanta usurata,am dat pe ea 3mil...filtru sport.K&N in cutia originala 2mil.capac delcou 2 mil,distributie noua, nu mai stiu pretul,chiuloasa cowstcast,tampoane noi si intarite,cutie f20,bujii noi bosh,calculator cu soft,motorul are cam 2 luni de cand a fost desfacut,tot bucati,schimbat tot ce a trebuit in el+toate garniturile si semeringurile.......pretul la motor complet este de 600e fix....va rog fara comentari aiurea....il vand ptr ca vreau un let
|
pai la asa decizie cine sa comenteze?? :)
bafta la vanzare, am un feeling ca o sa-l dai repede da sa stii ca cu let-ul nu ma mai dau cu tine :P |
Nici LET-urile astea nu prea cresc in copaci ....
|
Quote:
ai dreptate ca nu cresc pe garduri LET-trile dar sunt destui care habar nu au ce se ascunde sub capota lor stii asta succes cu masina numi vine sa cred ce bine arata si lipita de asfalt ii sta foarte bine p.s. o mica remarca sa nu-mi fie cu suparare stopurile alea parca nu isi gasesc locul pe masina ta numai bine |
1 Attachment(s)
radu nu mai dau motorul...ca momentan nu am bani si,observ ca nu se mai cauta motoarele bune....... am dat toba dupa masina jos...am pus una normala de 8 valve.....pana gasesc una originala de 16 valve.....
|
stieu pe cineva care o toba originala de 16v de pe kadett
|
nu vreau dupa kadet...vreau una originala de calibra sau vectra 16v...cea cu 2 iesiri
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning