![]() |
Re:
eu sunt undeva pe la pagina unu a forumului acum :D..in fine..
Nu ma pot abine sa nu-mi spun si eu parerea..aici lasam deoparte elevii..vorbim despre baieti/barbati iesiti pe salariu..pei atata timp cat nu castiga cine stie ce si ii mai si baga in masina cand el nu-si permite defapt sa bage benzina ptr dus - intors in fiecare zi de la munk eu il consifer p-ala papagal...si eu muncesc si sunt si sudenta si intotdeauna imi platesc singura "sucul" nu accept pomana de la nimeni..cine e destept si isi permite si masina si "sucul" ala consumat de el e baiat destept dar unul care nu-si vede lungul nasului e un mare papagal.Ca si caz particular cunposcut de mine nu avea bani sa iesim la un suc...bineinteles partea lui ptr k stia f bine ca nu accept acest lucru din partea lui ..in schimb se imprumuta de bani de tigari de la x si y ..pei nu-ti vine sa-l omori cu bataia pe un astfel de fraier ?..asta e parerea mea si imi pare rau daca jignesc pe cineva aici . |
Re: Discutii intre baietii si fetele de pe forum....
ai precizat bine , faptul ca , castigul pe o luna + deplasarea la servici + sucul cu prietena + tigarile {in cazul cand acel baiat fumeaza } toate acestea sa fie posibile din salariu ..trebuie sa imparti si sa cantaresti bine,
sti cum e ca niciodata nu iti sunt suficienti bani ,dar important este sa le impaci pe fiecare, in ordinea prioritatilor , si sa nu uiti prioritatile bun venit pe forum |
Quote:
|
Quote:
in padure se muta o vulpita noua, frumoasa, subtirica, ce mai , tot ce vrei papagalul indragostit pana peste cap, se duce la ea la usa cu un buchet mare de flori, bate, si cand ii deschide, se fastaceste tot, nu mai stie ce sa spuna, ii intinde florile,si incepe sa se balbaie: stii, eu... as vrea... tu...stii vulpita enervata, ii ia florile si i le da de cap, si-i spune sa se care de la usa ei. a doua zi papagalul se aranjeaza, ia o cutie mare de bomboane si iar la usa vulpitei. asta cand ii deschide nu mai asteapta sa mai abereze, ii ia bomboanele si i le arunca in cap, sa se care cu tot cu tampeniile lui plaeca papagalul suparat, si pe drum se intalneste cu porcul mistret. -ce-ai patit papagalule? -pai uite, vulpita asa si pe dincolo.. -aaa, esti tu prost, nu asa se face, ia fii atent: se duce porcul, da doua picioare in usa, intra , ia vulpita pe sus, o pune pe toti peretii, pe pat, prin baie, pe masa, sus, jos, nebunie, ce mai, titus steel minciuna pe langa el morala: degeaba esti papagal, ca sa fu^i o femeie trebuie sa fii porc |
ti-am zis io bogdane,k o sa iasa iures...:D :D :D
nah..cine mai are variante??? |
as avea eu una :D
Vulpea era casatorita cu lupul ramane gravida si face un purcel , barba-su o lasa ca a fost infidela , vulpea se marita apoi cu ursul iar ramane gravida iar face un purcel , o lasa si asta ... a treia oara se marita cu iepurele si povestea se repeta ...morala??...Barbatii "e" porci" |
Quote:
nu "e" toti ;) dap bea69 ai avut dreptate , dar las ca asa e bine iuressssssss:D |
bodyspeed nu "e" toti , ai dreptate ..era doar un banc:p
|
deci...bun venit p la noi!!!:bunch:
si niste "instructiuni":nu generalizam...si daca da..la sfarsitul fiecarui post mentionam,k in mod normal cei d fata se exclud,si in asa fel scapi sa sara toti p capul tau...:D :D :D |
Quote:
|
dap bodyandsoul . doar am crezut ca zici un banc sa se prinda :D , si nu vruiam o generalizare a lor, ca nu sunt toti, mai exista si excepti
|
Quote:
Mi-au dat lacrimile la acest post :(( Dumnezeu stie ca asa am simtit si eu..nu e buna la nik drgostea..doar te face sa suferi:( |
Nu e adevarat.
Orice relatie - indiferent de cum se termina - tot are ceva bun, care te face sa schitezi un zambet ... Asta daca a fost ceva intens. |
ai de citit cam 16 pagini. spor la citit.
si te contrazic. e buna dragostea si in afara de suferinta .. care inevitabil ti-o ofera cand persoana care o iubesti nu e cu tine, si ai fi dat orice sa fie . si nu e.. dar gandeste cum ti ar fi fost viata fara sa aceste sentimente.. vezi lume . care nu a avut o traire din a ta..si nici fericit nu e, nici prieten/a nu are.. oare cum e.. eu nu vreau sa stiu.. e dureros.la un moment dar asta e.. iubesti si suferi dar in ordinea asta :cry: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:43. |
- Copyright 2026 4Tuning