![]() |
explica-mi si mie cum faceti... dati bordul jos, cum e treaba ?
|
Se da jos partea cu cadranele daca te referi la indicatoare sau se demonteaza consola centrala. Nu se da toata plansa de bord jos.
|
si cat zici ca costa pt un clio 2004?
|
3 Attachment(s)
pt clio, intre 150 si 200 roni, nu pot sti exact decit dupa ce desfca bordul... sorry , dar inca n-am facut asa ceva, ca sa pot spune exact...
pt hondarul: se dau jos doar tabloul de bord (ceasurile) si elemente din consola, butoane, etc... nu se scoate plansa c totul. acum va prezint Megane 1 Classic, cu albastru, poze inainte, din timpul lucrului si cu rezultatul final. |
pt clio, intre 150 si 200 roni, nu pot sti exact decit dupa ce desfca bordul... sorry , dar inca n-am facut asa ceva, ca sa pot spune exact...
pt hondarul: se dau jos doar tabloul de bord (ceasurile) si elemente din consola, butoane, etc... nu se scoate plansa c totul. acum va prezint Megane 1 Classic, cu albastru, poze inainte, din timpul lucrului si cu rezultatul final. |
3 Attachment(s)
scuze, am apasat submit in loc de add attachement...
|
scuze, am apasat submit in loc de add attachement...
|
cate sanse am sa pierd garantia daca fac asa ceva?? ultima poza ... e superba ... ce leduri sunt? alb neon ??
|
cate sanse am sa pierd garantia daca fac asa ceva?? ultima poza ... e superba ... ce leduri sunt? alb neon ??
|
sansele sunt destul de mari... insa, daca nu vei avea probleme la aceasta unitate de comanda, nu iti va lua nimeni garantia, ba chiar te vor intreba mecanicii unde ai facut asa ceva, cum se face, etc.
e discutabila si delicata treaba. Eu pot sa te asigur ca nu sunt din ala care trage de plastice pina le rupe... daca e ceva ce nu pot desface, incerc mai intii sa inteleg, si daca nu ma descurc, renunt pina fac rost de documentatie... Pina zilele trecute mi-a fost frica sa desfac in bucati tabloul de bord de astra g... acum il fac bucati si bucatele, si ti-l pun la loc in 10 min. Ramine la alegerea ta, eu iti asigur tot suportul necesar... |
Salut!
As dori sa stiu si eu cam cat m-ar costa schimbarea culorii unu bord de cielo...culoarea sa fie schimbata in albastru!ma refer la ledurile pe care tu le pui... Multumesc mult! :wink: |
Salut!
As dori sa stiu si eu cam cat m-ar costa schimbarea culorii unu bord de cielo...culoarea sa fie schimbata in albastru!ma refer la ledurile pe care tu le pui... Multumesc mult! :wink: |
Re: bord cu lumina albastra, alba etc
150-170 roni, complet cu butoane, bord, comenzi clima, etc
|
1 Attachment(s)
Salut
La Motociclete Faci?....daca Da Cam Cat M-ar Costa La Bordul Din Imaginea De Mai Jos.....pe Lumina Albasra Cat Mai Puternica...bordul Ti-l Aduc Eu deja demontat Multumesc Anticipat |
citeva sute de mii lei vechi, max 500 000... intra putine leduri acolo
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning