Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Intalniri 4tuning - Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1327-intalniri-4tuning-craiova.html)

Al3xius 29-07-04 00:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"invmic\"
Spre dejamagirea mea am gasit niste pustani care vorbesc numai din AUZITE si numai din IMAGINATZIE....ATATA TIMP CAND TU NU AI PERMIS DE CONDUCERE SI NU AI CONDUS NICIODATA O MASINA NU AI NICI UN DREPT SAH VORBESTI DESPRE RALIURI SAU ALTE KESTII LEGATE DE ACEST LUCRU....
:peace:

Spre \"dejamagirea\" ta tin sa te anunt urmatoarele :

Pustanii de i-ai gasit tu pe forum u mai multa experienta decat multi \"initiati\" !

ATATA TIMP cat eu nu am permis si AM CONDUS NU DOAR ODATA tin sa te anunt : CA O SA VORBESC DESPRE RALIURI SAU ALTE CHESTII LEGATE DE ACEST LUCRU CAT VREA **** MEA pentru ca sunt legat de ele dinainte ca tu sa stii ce e aia chiuloasa ...ce e ala carburator, dinainte sa auzi de cuvantul CURSE si dinainte ca tu sa visezi ca vei fi bagat in seama pe acest forum!! GET IT ? ...nu o sa tac si nu o sa incerc sa nu vb despre pasiunea mea ca asa vrea un cocârjitu dreaq de zice ca a cautat 20 respectiv 30 de minute \"TRICOU NEGRU CU 4TUNING\" - TOTI L-AU VAZUT NUMAI TU NU ! :evil: :evil: ....sa-ti aduc aminte ce am scris inainte de a 2-a intalnire ? :roll:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
p.s. invmic daca vrei ne intalnim inainte in alta parte !
:wink:

suna cunoscut right ? :evil: :evil: :evil: :evil:

ASA CA LASA-NEEEEEEEEE LASA-NEEEEEEEEEEEEEE !!! [/b]

P.S. DACA MAI AI CEVA DE COMENTAT VEZI CA E SUBIECTU ARENA ! FACI ACOLO SUBIECT VS Al3xius ! PANA ATUNCI SA NU TE MAI AUD CA MARAI CEVA !

cecilia 29-07-04 00:47

invmic ai grija pe cine jignesti!! nu baga pe totzi in aceeashi oala!
oricum pe cand urmatoarea intalnire?

invmic 29-07-04 12:44

Al3xius:Mai intai de toate pot sa iti zic cah ori esti orb ori esti prost rau de tot. :evil: :evil: :evil: .....Am scris cah nu am fost SINGUR(in cazul in care nu stii ce semnifica suvantul SINGUR uitate in dictionar) si deci nu am fost singurul care v-am cautat.....La a doua inltalnire tin sa te anuntz cah am fost plecat din localitate pana la ora 8:45 si nu aveam cum sah mah intalnesc cu tine mai devreme,dar tot am ajuns la intalnirea voatra si nu am ajuns SINGUR......Tin sa te anuntz cah esti vai de capul tau atata timp cat ai o gandire de COPIL si nu una de om matur si continui sah te dai mare cunoscator.....

PS:cecilia:Nu bag pe totzi in aceeasi oala doar pe acei pustani care nu au creierul dezvoltat suficeint ca sa gandeasca....[/b]

Al3xius 29-07-04 14:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
P.S. DACA MAI AI CEVA DE COMENTAT VEZI CA E SUBIECTU ARENA ! FACI ACOLO SUBIECT VS Al3xius ! PANA ATUNCI SA NU TE MAI AUD CA MARAI CEVA !

si mai zici de mine k ori sunt orb(oricum stiam)...
fa subiect acolo ca aici suntem offtopic !

p.s. : urmatoarea intalnire o stabiliti voi ...ca dupaia iar vine cunoscatoru` asta cu motive ca nu a fost stabilita bine and :blahblah: :blahblah: :blahblah: :blahblah:

Al3xius 29-07-04 14:31

invmic : https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?p=63997#63997

continuam discutia acolo !

P.S. : sorry pt. offtopic ! :wink:

carlo_RS_GTI 29-07-04 18:22

va intalniti la...Lino :dance:

Gabi 29-07-04 22:25

Hai, ciocu' mic!

invmic: imi cer scuze ca am avut tricou' murdar.Data viitoare o pun pe mama sa mi-l spele special ca sa-l vezi tu. Aaaa, ba nu, data viitoare ai sa vezi un steag cu 4tuning (bineinteles, daca vrei sa-l vezi).

Te invit sa discutam fata-n fata despre curse (legale sau ilegale) si masini.

Pana la stabilirea unei noi intalniri, topicul este inchis.

Gabi 04-08-04 11:38

Topic deschis... temporar.

Daca veti continua cu aberatiile, il inchid iar.

cecilia 04-08-04 22:02

shi tot pe cand urmatoarea intalnire???

Gabi 04-08-04 22:08

Pe cand... nu stiu. Cert e ca eu vineri dimineatza plec la Bucuresti.

Cecilia: daca ai unde sa lasi cainii (la Anda?), hai cu Grig in gara la 07:15 :wink:

g-spott 05-08-04 20:36

Haideti sa stabilm intalnirea pe 17 ... Tot la Terasa \"Gin-Gin\" ( sau Calsberg cum o stiu altii ). Ce ziceti?

cecilia 06-08-04 04:14

la ce ora??

g-spott 07-08-04 01:14

Cecilia ca de obicei la ora 21:00 ... normal, daca sunt toti de acord

mikey 07-08-04 18:23

Fratilor, ma abonez si eu pentru urmatoarea intalnire.Pana acum vad ca vreti la carlsberg la ora 19, pe 17 august parca.Oricum mie imi convine oriunde...

cecilia 07-08-04 18:26

mikey
la ora 21 pe 17.08 la carlsberg (gin-gin) vis a vis de universitate

All times are GMT +2. The time now is 06:00.

- Copyright 2026 4Tuning