![]() |
prietenii stiu de ce :wink:
numai pentru cunoscatori mikey :lol: |
am vazut si eu Loganul acum cateva ore parcat intre niste blocuri in Craiova ...si sincer nu mi s-a parut asta taiata din topor ca Solenta si e mult mai mare ... poate era intuneric si n-am vazut-o bine dar arata mai bine ca solnitza e mai rotunjita...cel putin asa mi s-a parut mie ! :wink:
|
deci pana la urma parerile raman impartite adeptii masinilor straine dar .......vechi nu si-ar da masina pe un logan ... \"prietenii stiu de ce \"(COObra) mai sunt cei care nu au bani sa si-o cumpere si din acest motiv zic ca e urata ,ca e de proasta calitate, ca merge ca draq....si ar mai fii cei carora le place adik eu si inca vreo 2-3 (glumeam) :D
|
Re:
Quote:
|
Horatiu cielo standard e 7.490 euro
logan ambiance e 5.700 deci cielo e mai scump. nu am facut comparatia cu o masina mai ieftina ca niste zgarciti |
scuze am uitat sa mentionez categoria de oameni carora chiar nu le place Dacia Logan dar sa stii ca este posibil sa fie si astfel de oameni care de ciuda ca nu au bani sa-si cumpere masina incep sa critice .( acum vorbesc in general nu ma refer la nimeni de pe forum ) Asta e parerea mea... :)
|
Re:
Quote:
NU CRED! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Si deci concluzia ar fi ca sa terminam ca deja se cam da in sf
|
da ce se compara dacia cu mercedes? sa fim seriosi ..... dacia nu o sa ajunga nici odata ca mercedesul.... :) :) :) :)
|
asteptam sa mearga toata lumea la drivetest si poate si ceva proprietari de logan sa-si dea cu parerea.
|
pauza un pic sa mai zic o chestie care am aflat-o despre Logan...
Garantia pt rate de minim 3 ani.... este 3 ani !!!!!! acu' continuati-va \"discutiile in contradictoriu\" (ca sa nu zic cearta).... ps: incercati sa nu mai fiti subiectivi!!!! |
offtopic:Bravo Ro-Sonic ......bine ai zis cu cearta....baetzi sa nu ajungeti la bataie
|
am o cunostinta care isi i-a logan in cateva zile.... poate ma plimb si eu mai mult..... ca la drive test mergi 200 de m si gata.... :(
|
ma rog ... o intreabre ... loganu de 5.700 are .... ABS ?
|
cea de 5700 nuare ABS numai cea de 8100
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning