![]() |
Re: Curse de accelerare 402m - Rm Valcea - 25 Iulie 2009
Quote:
corect... |
foarte buna sugestia lui Rosonic, pe drum unele masini se pot strica...
Ca si perechi de concurs as recomanda sa se dea cate doi in ordinea inscrierii.Asa totul e obiectiv si nu ar avea nimeni de ce sa se supere. Luati odata autorizatia aia de la militie ca multi isi pregatesc masinile special pentru Valcea... |
o intrebare: cursa se va tine pe un singur sens de circulatie sau pe ambele sensuri....o masina in stanga si cealalta in dreapta? spun asta deoarce benzile sunt f apropiate si exista riscul de derapare la unele masini
|
Quote:
|
Cine are o masina puternica care sa pelce lateral, eu unu zic ca stie sa plece cu ea si sa o tina in frau!!! Doamne fereste de vreun incident insa sunt convins ca cei cu multi cai putere sunt SOFERI nu.....!!!
Bafta la toata lumea si Doamne ajuta sa iasa bine pe 25:P!!!! |
Bai baieti terminati cu prostiile, e loc pe drumu ala fara nici un stres orice masina ai avea... Am fost la suficiente curse pe drumuri mult mai proaste/inguste/inclinate fara sa fie vreo problema vreodata, aici drumul este ultima dintre griji.
|
grija mare este daca s a primit aprobarea?ca am un chef sa ma dau mare..si nu vreau sa stau acasa pe 25
|
Quote:
|
Considerand ca pe aeroport la Tulcea era sa sa ma aleg cu un ornamet de portiera de 600cp (un Viper) stiu ce spui, dar in acelasi timp la Pitesti anu trecut pe drumu ala pe diagonala si cu franarea in curba s-au dat pisicile alea turbo si impreza nebuna si tot ce vrei si nici n-a simulat vreunu vreo problema. S-au adaptat oamenii, poate nu i-au dat talpa pana prin a 3-a dar s-au descurcat :)
|
Am si eu o intrebare.Pot sa ma inscriu daca nu am de 1 an permis'u?????
|
eu zic ca numai ai loc indiferent de vechimea pe care ai aveao multi dintre noi nu vom ajunge la valcea din lipsa de locuri... te-ai trezit cam tarziu
|
depinde ce masina are ... mai sunt locuri la grupele mari
|
CUM E CU APROBAREA?
|
Quote:
|
Quote: