Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj Street Racing (https://forum.4tuning.ro/176-cluj-street-racing.html)
-   -   baliverne!!! (https://forum.4tuning.ro/176-cluj-street-racing/13101-baliverne.html)

Piry 10-08-06 16:02

Re: baliverne!!!

miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu u

DaNuTzU' 11-08-06 20:20

hop ca am ajuns si eu acasa haidati la o bere:)))

smoke 11-08-06 21:03

... femeia de serviciu, proaspat violata, la interogatoriu, descrie cum s-a trezit fata in fata cu faptasul, pe coridor..
-Bine, dar de ce nu ai incercat sa fugi?!?
-Pai unde sa fug, maica? In stanga perete, in dreapta perete, in spate d'abia spalasem...

ma declar offtopic :)))))))

andreinui 14-08-06 18:18

primu banc tare de pe forumu asta!!!!!!!!!!!!!!
beton!! bravo smoke!!!!!!!!!!!!!!!

MaxX_82 15-08-06 10:15

ca tot veni vorba de bancuri
Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii i-au asociat cuvantului "prietenie" increderea, loialitatea, spiritul de sacrificu, increderea.... Iata povestea unui cavaler care a decis sa participe la Cruciada Sfanta. Hotarand ca in aceasta perioada sotia lui trebuie sa poarte centura de castitate, a zavorat regiunile tentante ale acesteia, apoi i-a inmanat cheia celui mai bun prieten al sau:
-Daca nu ma intorc in patru ani, dezleaga centura si da-i dreptul sotiei mele la o viata libera si normala! Dupa care, incalecand calul, s-a pierdut in departare...
Nu a trecut nici o jumatate de ora, cand privind in urma lui a zarit un nor de praf apropiindu-se vertiginos, si l-a vazut venind pe cel mai bun prieten al sau:
-Ce s-a intamplat?
-Mi-ai dat alta cheie!!!!

alexufo 18-08-06 14:11

deci sa imi bag picioru in cainii din cartieru intre lacuri ca a sarit in fata masinii si si am ramas fara spoiler

1-0 pt caine

Piry 18-08-06 14:43

da...sa vedem cum o sa-ti explici asta lui dumnezeu cand o sa-ti reproseze ca ai luat viata unui caine :)

apropo......cu cat circulai de nu la-i observat, ca mai mult de 20 nu cred ca poti sa mergi pe strazile alea, numa daca chiar nu ai mila.

alexufo 18-08-06 15:00

da scuze mister drifter daca te gandesti putin si stii ca in varfu de panta a aparut alergand inspre mine si eu atunci trecusem de intersectia cu sarmisegetuza si dunarii ,intelegi ca nu aveam mai mult de 30-40 pt ca am dacie si nu fac cu ea drifturi , apoi sa stii ca javra s-a lovit la picior dar a fugit..nu am zis nicaieri ca am luat viata vreunui caine

si prin 1-0 pt caine e ca cainele a fugit si eu am ramas cu spoileru masinii lui soramea spart

ocei d.k.???

turbojack 19-08-06 17:33

[QUOTE=alexufo]... apoi sa stii ca javra s-a lovit la picior dar a fugit..
QUOTE]

Inseamna ca e atit de urit spoileru ,incit a vrut sa ti-l dea jos cu un shut...:)
Avea copite catelu'ala ca a reusit sa sparga un spoiler cu un picior? (sau laba? :) )

CJ-01-WOB 19-08-06 20:53

[QUOTE=turbojack]
Quote:

Originally Posted by alexufo
... apoi sa stii ca javra s-a lovit la picior dar a fugit..
QUOTE]

Inseamna ca e atit de urit spoileru ,incit a vrut sa ti-l dea jos cu un shut...:)
Avea copite catelu'ala ca a reusit sa sparga un spoiler cu un picior? (sau laba? :) )

CE TARE :))

NightRider 20-08-06 18:12

[QUOTE=turbojack;525120]
Quote:

Originally Posted by alexufo
... apoi sa stii ca javra s-a lovit la picior dar a fugit..
QUOTE]

LOOOOOOOOOL :D

smoke 20-08-06 23:38

i'm loving it.. :))) don't stop now

Piry 21-08-06 08:46

poate aflam raspunsul la mister, titlu: cainele cu copile :lol:

alexufo 22-08-06 00:16

Avea copite catelu'ala

Cali...nV6 22-08-06 22:33

1 Attachment(s)
:)))))))))))

All times are GMT +2. The time now is 06:27.

- Copyright 2026 4Tuning