![]() |
Re: BMW E30 S50 turbo vs. ...?
Te scot io bre:lol:
|
Perfect, ieshim cand vrei tu....ma anuntzi!;)
|
ma gandesc ca vi la tulcea?
|
Quote:
|
Quote:
o sa te scot eu cat de curand 8) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si pe ud Boby castiga cupe!!!:)))))
|
Quote:
|
HELLLLLOOOOOOOOOOOOOO! upppppppppppppppppp
See you in Arad city!!!!!!!! |
Legat de MOM vs. ARO sincer nu ma intereseaza rezultatul atata timp cat este in paralel cu mine tot un E30....am mai spus-o si o repet!!!
Timpii sunt relativi....dar dc chiar este necesar, se pot compara in momentul in care mashinile ruleaza in aceleashi conditzii! Va salut! |
Pe acest topic destinat provocarilor facute de proprietarii si soferii altor masini comparabile cu cea care a lansat provocarea, raportul judecatori-nuvelisti versus concurenti, este de ~ 1 la 95 .... Probabil voua vi se pare firesc... Toata lumea vorbeste in numele nustiucui... se erijeaza in avocati/fani/adepti/discipoli..... Ar fi cazul sa ne mai punem si limite din cand in cand...nu?:???:
Multumesc, |
Quote:
|
De aia...de care?!..esti hazliu...poate ar trebui sa fac si plecaciuni cumva in fata celor care incalca regulamentul sectiunii,in masura in care TOTUSI am permis asta fara a penaliza pe nimeni? :lol:...adica nu esti hazliu,esti penibil. Pe alte forumuri erai deja suspendat ...aici inca poti posta si ti se da si dreptul la o replica ce nu ar avea ce cauta in acest topic ! ....insa tot eu am gresit fata de tine si toti care mai fac offtopic la greu pe aici,nu? =))
Pe forumul asta,exista oameni din tot cuprinsul tarii ,care pot fi incadrati in 2 mari categorii...eu spun UNA: Cei de cu respect si bun-simt, fiind aceiasi cu cei care au stiinta si fac masini performante; A DOUA categorie,spune-o tu....si incadreaza-te singur apoi in una din ele;) PS: daca te referi la forumul lui jeff,esti pe dinafara...nu ca ar fi singurul caz,din cate bag de seama:lol:...Moderarea este o munca si NU o recompensa, activitate ce ia timp si NU aduce venituri decat in Rare cazuri si oricum venituri nesemnificative de obicei. Poate-oi mai avea si alte treburi,nu crezi ?:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 12:51. |
- Copyright 2026 4Tuning