![]() |
Re: Prezentati-va!
1 Attachment(s)
Uite sa imi pun si eu o poza...nu stiu daca se pune asa cum am facut eu..dar deocamdata alta varianta nu am..
Deci : nume: sammy AKA-SMtraxx locatie-cluj-napoca loc de munca- Mag. Need For Tuning- Cluj age: 24 alceva nu cred ca va mai intereseaza...a masina este un ford taunus din '76 tocmai achizitionat, in curs de procurare a pieselor pentru rebuild. :D |
esti mai vechi, dar bine ai venit, da JOS DUNGILE ALBE :)
|
stiu ca sunt mai vechi..dar nu am avut ocazia sa ma prezint in a proper manner, si cu masina..asa ca ;)
si dungile o sa mearga jos, deocamdata nici actele nu sunt facute pe masina..si restylingu o sa dureze toata iarna.Deci ..plenty of time :D |
Nick: Grigo_bn
Profesie: Student...inca 24 ani Masina:inca n-am decat o Lancia Prisma 1.9 TD/87 si un Opel Corsa 1.4/85 In viitorul apropiat dupa ce scap de cele de mai sus un Opel Astra Caravan 1.6i/93 Hobby: Masini, Calculatoare, Pescuit (si de pesti si...) Restul mai vb pe chat... |
Salutare.
Nume: Andrei ( BeV ) Masina: Dacia 1310 CL unicat (am o pana pe bord..de corb!) Ocupatii o gramada, cateodata student |
1 Attachment(s)
Salut,
Nume: Dorin(Dodo) Masina n-am pt ca nu am inca 18 ani :( dar am motor. Motor: Aprilia RS 125 Ocupatie: Elev |
frumos frumos bine ai venit;) l-am vazut silive motoru arata bine
|
1 Attachment(s)
nuuuu...mai demult.In luna mai :D.
Asa arata inainte de accident |
sal
sal....
ma numesc razvan nu conduk nik ink(am doar 15 ani:???: ) sunt pasionat de tot ce inseamna tuning... ocupatie : elev:rolleyes2 |
5 Attachment(s)
Holla ppl !
Nume: Cristi Ocupatie: Student Masina: Ford Mondeo Mk1 1.6 :D |
bun venit... beton avataru! :lol:
|
1 Attachment(s)
Salve ppl
Nume:Ionutz... Ocupatie:Student in Cluj Mashina:0(zero) nimik p numele meu ink pasiuni: aproape tot ce tzine de mashini, arta(d tot felu), etc PS: dk tot se poarta ..asha cu poza :P:P |
:lol: lol, stuey
|
2 Attachment(s)
Salut!
nume: Catalin ocupatie: fost student Leon 1.9 tdi 110 cp |
ooo.. rammsteinmobilul .. welcome
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning