![]() |
Re: Bimmerfest 2006 Romania
Am aflat de la d-ra Andreea ca se va urma ruta Bucuresti-Ploiesti-Valenii de Munte-Cheia http://www.hartionline.ro/ro/harta/i6.html
Asteptam coloana masinilor din Bucuresti sa se stranga la ora ~8 la Fantana Mioritza sambata dimineata :lol: |
am 2 fete frumoase din Iasi care nu mai au modalitate de transport la fest.
sunt fane infocate si vor sa vina. le ajuta cineva? se ofera cineva? din vaslui, suceava, botosani, iasi, bacau sau orice oras apropiat? |
Sper Sa Fim La Inaltime Sa...fim Mandrii De Aceasta Adunare
... |
Quote:
|
a putut cineva sa doarmna??? eu nu prea.. :) :) :)
|
nici io nu am putut sa dorm..:-)
|
haideti cu impresiile de acolo
poate niste poze :) |
34 Attachment(s)
ca privitor
|
si cum a fost ....
impresii super pozele |
nu stiu ce sa zic. mai mult am vrut sa merg in coloana. unii nu prea stiu ce-i aia si a iesit ceva buluceala la capitolul traseu pana acolo. nu am stat prea mult la cheia, ca eram orb de somn (am fost la ora fixa in locul in care mi s-a spus) dar ceva masini s-au strans. cand am plecat pe la 14.00 unii inca mai veneau dinspre buc. probabil ca cei care au stat peste noapte vor putea povesti mai multe.
eu unul nu m-am bucurat nici de drum, nici de priveliste nici de petrecere. |
Quote:
|
cat am stat eu, bmw-ul rosu de buc (66 nfs) mi s-a parut cel mai frumos, ingrijit, cu bun gust, sunet belea...plus ca avea papadii la parbriz:)...a mai trecut unul din bmw-urile 820 care au fost pe bz la curse, dar s-a pierdut apoi prin paduri, nu stiu unde s-o dus
eu oricum m-am simtit stingher cu japoneza dupa mine:)...felicitari organizatorilor, ca i-au strans la un loc pe bimmeri. banuiesc ca seara s-a lasat cu dezmatz....si eu nu am avut cum sa particip:( |
A fost foarte bine tinand cont ca este prima oara. Poze vom pune din partea 4TuningRO in cel mai scurt timp posibil.
|
am ramas dezamagit pentru ca nu s-au facut cerculete,show...nu a fost o coloana lunga...eu imi imaginam ceva cu totul altfel dar pentru prima editie e totusi acceptabil si sper la anu sa fie mult mai frumos
|
deabia acuma am venit de bimmerfest... a fost super... ma asteptam si de la celelalte orase care au zis ca vin si nu au venit... anu viitor o sa fie tare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2026 4Tuning