![]() |
Re: VERSUS (eventual provocari) cu masini de la Brasov
hai sa o punem intro seara de o "vb" pe undeva:D:D:D
|
Se pare ca treaba incepe sa se miste pe aici :D:D Asteptam si alti doritori :D
|
Se pare ca dragul nostru coleg Tuner vrea si el sa provoace tot ce misca pana in 100 cp cu Renault Megane Scenic 1.9 dci 105 cp si 1300 kg.
M-a rugat pe mine pt ca lui cica ii e rusine :P numai bine si sa ne vdm la o "vb" ;) |
8) eu sunt disponibil doar luna viitoare dupa ce reglez directia si skimbarea la franare.
blondu_glf 2cred ca syc@ vrea neaparat sa se dea cu mine dar ii este putin frica sa nu piarda:lol: Sa stii ca ai dreptate.:twisted: FlowQuote: Originally Posted by Syc@ https://forum.4tuning.ro/images/buttons/viewpost.gif tu kiar crezi alea sunt zvonuri de unde atata fericire pe capul meu:lol: nu tre sa cred zvonurile, ridicam capota cel mai simplu si vedem la fiecare ce se dezvaluie Quote: Originally Posted by Syc@ https://forum.4tuning.ro/images/buttons/viewpost.gif mai Flow mai pune vreo suta si ceva de kg sincer acuma :lol: ok am priceput 150cp/900 siceva de kile -- sa nteleg ca nu cu cristi vrei sa te dai cu asa racheta nu ? :lol: Nu se deskide ca se ***ui butonul, As vrea eu sa fie raketa, dabia se taraie.8) Bafta. |
Quote:
|
me want in:weee: 1,9 tdi 81 kw(;) ;) ;) ;) ;) ) 1212 kg.
|
completare...1.4 75 cp , 970 kg , eu cantitate neglijabila :lol:
|
si pana la urma cred ca ar fi bine sa facem iar o intalnire 4Tuning Bv....ce ziceti?
|
Nu ar fi rau ;) hai sa punem de acord cu o data si facem ;)
|
Quote:
ai batut 2.0 tfsi 200 cp deci cu mine n ar trebui sa ai probleme lucica la 150 amarati ai mei :lol: Quote:
|
Pai Flow nu de tine isi face griji, cred ca de mine ii e frica :D:D:D:D
|
deci alegem si noi o data?
|
blondule arzi de nerabdare sa dezlantui cei cativa miii de CP ?? :P
|
Ma bag si eu numa sa imi scot jafu din service :D Ca mi-a sarit cureaua la alternator si mi-a troznit un cablud e la alarma si nu mai primesc alimentare si nu gasesc retarzii aia schema la alarma ... in fine .... acum e la tuning :lol: la Peugeot sa vedem dak pot aia sa o faca ....
90 cai 1200 kg |
luati decizii si anuntati-ma si pe mine.eu sunt dispus la orice si accept orice provocare.important este sa participi nu neaparat sa castigi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning