![]() |
Re: Golf 1 - in progress
mai vorbim dupa ce o termini legat de vandut... cand o sa vrei un motor mai mare si ai sa vezi ca nu poti sa omologhezi nimic pe ea datorita 1.3-ului :rolleyes2
|
maine se va lucra la masina intens o sa vin ku poze sa terminat ku podeaua si pragurile mai au ramas decat gaurile de la portbagaj k am dat jos stergatoru si incuietoarea de la portbagaj si tot maine o sa caut aluband sa vedem ce gasim :D
|
alu band pentru?
|
sa-mi zici si mie de unde iei si la ce bani.... ca vreau sa-mi fac si eu toata podeaua si plafonu cu asa ceva.... eventual si usile:D
|
marty...termina cu aluband...ala e pentru acoperis de casa...nu de masina...o ingreunezi degeaba..si dai si banii...degaba firesc...:)))
|
Quote:
p.s daca vrei sa iti bagi muzica in ea, se merita sa dai cateva milioane pe el, daca nu, parerea mea e ca sunt bani irositi. alubanu se gaseste in magazine gen dedeman si practiker la role de 5cm/10m 25-30 lei rola, 10cm/10m 60-70 lei, 15cm/10m 150 lei. |
cum zici tu..eu zic ca e gunoi...si faza mai e....ca si la materialele dedicate se recomanda sa nu se puna fasii..sa se puna bucati cat mai mari..pentru rigidizare...ca asta face...ca db ii pierzi in mare pe la chedere...si nush ce rigidizeaza fasuu de 5 cm...incearca sa pui pe plafon sau pe usi..si o sa vezi ca nui ce trebe...oricum..cel mai bine intrebati la "raionu" car audio..acolo sunt niste baieti mai priceputi ca mine care o sa va dea niste detalii mai tehnice...
|
Pe plafon nu rezista alubandu. Pe usi daca il lipesti calumea nu cade. Eu de cand am pus aluband sunt multumit. Reduce destul de mult zgomotul de afara. Nu se compara cu ceva dedicat, dar e destul de bun la banii astia...
|
ca e ieftin nu contest..dar nu stiu..nu mias pune...
|
mi-am luat faruri ceva ce nu imi doream da nu am avut de ales...cu angel :( dar merge k nu le leg si aia e....mi-am luat un pedalier sport de la yed si aluband inka nu m-am decis daka iau sau nu ramane de vazut azi
|
Ti-a ajuns grila si ciocu ala? Daca pui angel pe golf ai facut-o de oaie. Pedalier sport? Adica dinalea de pus pe pedale din aluminiu slipitoare?:D Is curios ce iese.
|
pai o sa pun faru da nu conectez si angelu si gata nu mai zice nimeni nimik nu :D
|
Nu. Ca angelu ala cum ii zici tu se vede urat, mai ales intr-o singura parte. Daca nu stii cere, ce sa-ti fac. Iti dadeam eu far stock.
|
ata ete nu se vede aiurea ...sincer....nu au venit alea inka
|
omu mere pe tuning ce vrei razvane
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning