![]() |
Re: 2 Faster More Show - Baia Mare, 31 Mai 2009
Quote:
|
Quote:
|
daca tu stii un golf2 cu ecu nu inseamna ca toate au....si nu inseamna ca ceea ce tu numesti ecu e intradevar ecu si poate fi re-softat....dinou greseala de etichetare..
nu e profesie..si nu ma dau bun...si asa cum tu consideri ca eu cer mult sa stii ca pe o masina ieftina a anilor 80(golf2) nu s-a pus ECU, tot asa si eu consider ca atzi fost niste nesimtzitzi cand atzi acuzat in mod public tot felu de prostii pe care nici macar nu suntetzi instare sa le sustzinetzi. END! |
Quote:
|
Quote:
|
Barracuda de unde stii tu ce am modificat eu la masina de anul trecut si pana acum???
Te-am intrebat daca vi la cluj??? Chiar tu mi-ai zis ca is dezavantajat in grupa aia dar se pare ca am castigat-o. Uita-te la timpii care is afisa-ti crezi ca avea tristan sau cineva un interes sa ma avantajeze pe mine. Sau nu crezi ca o DACIE poate sa o faca pe Barracuda. Pacat ca nu pot sa vin la Satu Mare pentru ca am licenta (explicatia sa nu zice-ti ca nu am curajul) sa vedem care pe care, dar o sa mai fie ocazii. Felicitari Ionut pentru eveniment. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu vin sa ma dau la curse din placere nu vin pentru a castiga, castigul vine ca o rasplata. Eu stiam TBO de anul trecut si stiam ce poate, la pitesti a batut logan de 1.6 16v cu evacuare si soft, deci era clar ca era favoritul grupei. Daca nu era placerea pe primul loc nu bateam atata drum si pe vremea care a fost sa vin sa ma dau, mai ales ca eu cu 2 zile inainte am avut banchetul. |
Quote:
|
Ce distractiv e cand vezi pierzatorii cum se tavalesc in chinuri,scormonesc sa gaseasca motivatie,ca ei totusi is buni,ca au valoare,ca au vaselina pe maini,si ca merita munca lor ! :lol:
Ostenii mei,mecanica este o inginerie,intai lucrezi cu capul...apoi cu branca ! Dap'ai voi nici sa scrieti corect nu stiti...ce sa mai vorbim de motoare,timing,amestec,detaliile astea fine care fac toata diferenta... Ma minunez la posturile lu baracuda ca nu exista decat O propozitie ! :lol: P.S. Ce a zis Morghen legat de supape este un mare adevar,doar ca voi nu ati inteles o iota ! |
Quote:
Masina toata vara a fost umblata pe drumuri de tara pentru ca am fost la bunici in vacanta deci bucsaraia era cam varza si nu am apucat sa o schimb. Softul a fost facut tot anul trecut si i-am zis la tip am evacuare si filtru sport. Nu a fost in deplin pe asteptarile mele. Anul asta dupa ce m-am documentat si am cerut pareri in stanga si in dreapta m-am apucat de schimbat una alta. Am modificat admisia care pt multi li se pare aiuria filtrul scos in locul farului. Am mai lucrat un pic la evacuare si dupa astea vad ca softul isi face mai bine treaba. Poate ii cum zici tu am avut noroc, dar uita-te ca timpi is cam apropiati, si nu cred ca tristan te-ar fi furat pentru ca RS deja avea primul loc in grupa. La afirmatia care ai adus-o ca o sa ma faci tot timpul cu motorul asta nu as baga mana in foc. Modificari o sa mai fie aduse la masina chiar destul de multe si eu nu as subestima-o ca au mai facut-o si altii si la final au ramas cu buza umflata. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:34. |
- Copyright 2026 4Tuning