![]() |
Re: Cat prinde un logan 1,4 , 1,6 la blana?
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma io nu stiu cum ati prins voi 200 cu loganashu vostru .. de familie ! .. ca io d'abia i-am dat la opelashu meu (sport .. chip tuning) aceeasi viteza si sincer.. nu se compara o aspirata de 90 cp cu un turbo de 120 :| . a si sa nu uit siadimet cred ca esti prea multumit de loganashu tau de imi zici ca ma lasi in urma ! ( iti reamintesc e VW .. golf 1900 cmc 90 cp TDI !! ( aspirata vs. turbo)
|
loganu 1.6 face un vw golf 1.9 tdi>??<..mda...vreau sa vad asta..ba voi sunteti nebuni rau...terminati ma odata cu dumele...maine ila auzi pe altu ca i-o dat 250 cu loganu...lool..intelegeti odata masina aia e facuta ca fiind o masina de familie....
|
da ba ..ce dume proaste faceti cu cazane de familie care merg cu 200 ....ce dracu'....mai vorbiti si in romaneste ...nu atata straineza:rolleyes2 analfabetilor care nu stiti sa scrie la tasturutura
|
logan de 1,6 sa prinda 180 ?:))),AI UITAT SA ZICI "JUST KIDDING" :d
la ce aerodinamica are loganu sa zici sarumana daca isi ia 175 cu pedala la blana de la 150,supernova se pisa pe logan si la acceleratie si la viteza si aia abia isi ia 176 |
daca o sa mai stati pe aici o sa auziti ca a si dat vitezometru peste cap..:)))))) asta e...=))) e ceva nu.??? fiecare cu a lui
|
Quote:
ESTI AVION :shock: :lol: :lol: :lol: :rolleyes2 |
mda..acum am vb cu cineva care tocmai s-a intors de la mare cu un logan 1.6 "cica" i-ar fi dat 200 la ora ( oare cum?!? ) sincer .. o benzinica (logan) nu e chiar atat de puternica ea sa prinda 200 avand in vedere cat de greu !! repet..cat de greu..am dat 200 la un diesel :| verdictul: mincinosi ! daca prindeti 180 sa ziceti merci Doamne ca mai traiesc si ca nu mi-a picat motorul .. mi-am inchis pledoaria :D
|
pai cine a zis ma omule ca a dat 200 la diesel ? :)
satelitu il mai receptionezi ? :) ti-ai inchis pledoaria ..eu vin cu verdictu si zic : DU-TE SI TE CULCA :D |
nu intelegi.. eu zic ca AM DAT 200 la diesel ( opel astra 1.7 - 120 cp)
|
1 Attachment(s)
bine bine ....200 .....laser ....:shock:
daca tot a ajuns sa fie un topic de mare caterinca unde marii experti isi dau cu parerea ...pe melodia asta o sa iau 300 :lol: :lol: :lol: CU TDCI |
Quote:
sa dea cineva caracteristicile motorului masinii care a prins 200 km/h ca sunt curios |
ma da pe bune acuma ...voi ce incercati sa aflati in topicu asta ? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning