![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti, 9-10 Mai - EuroMall
Quote:
|
Buey... la audio... s-a dat doar pentru locul I cupa, nu?
|
felicitari si castigatorilor de la audio :rolleyes2 nu am mai vazut asa ceva...
|
Felicitari tuturor concurentilor de la Pitesti! de mult nu am mai vazut un spectacol adevarat ... Felicitari
|
Felicitari!
|
a fost mi-au placut mult masinile,fetele si in special driftu!felicitari!;)
|
multumim organizatorilor........ne-au lasat sa ne facem de cap la libere,a fost de 1000 mai bine ca la romexpo si cred ca lumea a gustat din plin asta....
fiecare a intrat de cate ori a vrut sau cate gume a avut de spart..... felicitari si la tot mai multe evenimente d-astea.......venim cu placere.... bravo....bravo...... |
jakal...foarte frumoasa masinutza ta....daca vrei niste poze frumoase...adauga idul meu :).... gabizuz
|
2 Attachment(s)
ceva frumos
|
|
Am citit toate posturile din ultimile 12 pagini si nu am observat niciun repros, lucru care m-a bucurat enorm, lucru care inseamna ca a fost un adevarat succes!!
Acum am ajuns si eu la internet dupa 4 zile...tin sa va multumesc tuturor care au ajutat la organizarea evenimentului si nu au uitat ca am avut si eu implicarea mea :) multumesc Gratianm pt ajutorul oferit multumesc Florica pt participare si ca nu ai uitat de noi :) multumesc tuturor baietilor mei care au facut acest eveniment sa mearga ca la carte! |
Am eu un repros......unde plm umblii?...in loc sa fii la un eveniment organizat de tine :))
|
aici aproape in Africa :)))
|
nikule cand vi aks:)....lumea te cere prezent....hai ca trebuie sa mai organizam evenimente de genu:D....sper sa fi bine sanatos ok...al tau frate(The Big One Fabritzio):D
|
multumesc frumos pt poza cu vectra, si multumesc frumos celor care m-au aplaudat si nu m-au huidiut. a fost prima oara si cu voia voastra vor mai urma cauciucuri sparte si la mine.
va rog daca mai aveti poze cu mine mai puneti si pe aici |
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning