![]() |
Re: Intalniri Iasi!
yo vin si daca-s in toane bune poate dau si o bere/suc.....ca sa nu mai fie slip asa suparat pe mine....
|
:))... doamne fereshte..cum sa fiu suparat pe tine?? :D stai calm.. erau niste schimburi de replici ;) nimic mai mult... nu pun eu la suflet kestiile astea ;)
prefer sa vorbesc.. chiar daca se supara unii pe mine.. .dar..e mai bine sa vorbesc clar.sa zic despre ce e vb.. decat sa vb pe la spate ;) asa k..oricand o sa am ceva de zis..o sa zic in fatza :D numa bine.. bafta |
sa stii ca si yo fac la fel....spun verde in fata ce am de zis....asa ca chiar daca nu esti suparat pe mine tot dau o bere/suc.......mere?
|
idee. crysty te provoc o liniuta cu masina mea teleghidata, si tu cu a ta. eu am o macheta de audi tt cabrio:D
asta vineri, cand ne intalnim ci totii.cine mai are, poate sa-si aduca masinutile sa ne jucam |
RAZ, da ce? Te-ai cumintit? Cu masinutele la palat vrei acum? Nu mai vrei cu masinoaiele pe Bucium?
Eu imi aduc si-o barcuta (pentru bazinul de linga tun) si-un avionas cu guma... |
Suntetzi belea...incerc sa o aduc..nu promit!Edi potzi trece in drumu tau spre Palat pe B`dul Tzutzora sa ma iei si pe mine :D
|
Vezi ca mi-ai promis si mie onoarea unei curse cu racheta co(s)mica (RC).
|
Conferinta pe YM acu....ZYZ baga mare...Eu ..Tu..Edi...Razvan!
|
nu m-am cumintit, ca o facem si pe aia, da sa nu mai fie polei.
da' p facem si cu alea mici, ca vreu sa-l bat pe crys |
Quote:
|
m-am suparat. pai bine ma, e conferinta si eu nu pot intra? de ce? ce aveti cu mine?:(
sunt si eu online sau ma rog eram |
Erai on line..pe 4T!Restu dormeau..nuj!Edi nu raspundea...Doar ZyZ si intr`un final am plecat......la Ana!
|
Quote:
|
Quote:
eu am audi tt, tu ce ai?:D da si tu adresa ta de ym |
Yahooooooooooooooooooooooooooo!Maine imi vine incarcatoru la masina si RC! Deci vin cu NIKO RS 540! Motor electric de 1 cal putere!Si daca am timp sa`l incarc la maxim...va rup rotzile!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning