![]() |
Re: BEST WOOFER & EXHAUST UNDERGROUND Arad 2009
Quote:
|
dai cateva pagini inapoi e afisat tot clasamentul si de la woofer
|
30 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
Quote:
super fain o iesit surpriza ta .... si vad ca ai avut si o superba domnisoara asortata .Felicitari!:-) |
Quote:
Ati fost de nota 10 :!: 8) :D :D :D |
Asa este ,e foarte greu chiar si cu honda sa faci chestii din asta intr-un spatiu limitat ,eu luandumi si o mare teapa ca am ramas pe slicuri si nu puteam sa o arunc cum trebuie din cauza aderentei prea mare pe spate.
Treaba a mai fost si cu spectatorii care normal ar fi vrut sa vada tot si de asta au fost prea aproape de traseu si asta sigur pe unii din noi ne timoreaza si nu putem da totul neriscind sa lovim pe careva ,cu subaru clar e mult mai greu ,insa de afara totdeauna ti se pare mai usor . Si da noi avem norocul cu campionatul nostru intern si vtm-urile unde mai putem sa mergem . |
Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor care ne-au oferit un show pe cinste. M-a impresionat in mod placut prezenta numeroasa a publicului aradean, care demonstreaza faptul ca merita sa aiba parte de mai multe evenimente de acest gen in Arad. Personal eu m-am simtit foarte bine si parca mi-as dori inca un eveniment de acest gen dar pe perioada unui weekend intreg. Cand se va mai organiza ceva in Arad voi fi prezent 100%. Numai bine!
|
Quote:
|
Am gasit si eu pe youtube filmari cu mine:D:D:D
https://www.youtube.com/watch?v=jDcxO...eature=channel https://www.youtube.com/watch?v=UxPAe...eature=related |
Quote:
|
:woowoo::woowoo::woowoo: felicitari criss si tuturor organizatorilor !!! si multumim participantilor pentru show !! :woowoo::woowoo::woowoo::woowoo: :lol:
|
cand m-am referit la "miscari amaatoriale" ma refeream la traseu...
STI-ul putea merge la stalp (cum i-a reusit a doua tura), dar vazand ca a iesit din traseu... "s-a invartit" pt show (ma bucur pt asta !) parerea mea de rau, a fost ca nu au reusit STI-urile sa ocupe primele 3 locuri ! asta e, data viitoare !:twisted: |
Quote:
|
Cristi cine a castigat acel blow-off de pus la chei? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:37. |
- Copyright 2026 4Tuning