![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
5 Attachment(s)
Ia d'aici....
|
eram sigur, ca n-o sa apuc sa pun eu primu poze :D xcum dak tot le-ai pus u primu sa zic si eu ceva: primele poze profesionale ale masinii mele :D foarte frumoase poze! :lol::lol:
|
6 Attachment(s)
dar nu ma pot abtine sa nu pun si eu cateva poze :D
|
foarte tare Rogan va felicit pentru un meeting reusit ...sper ca in scurt timp sa ma alatur si eu acestor meetinguri de pasionati
|
mc! te asteptam:D:!::!: sper sa fie cat de curand inca o intalnire asa de reusita ;):lol:
|
super tare ... si tu si sprinter aveti masini tare frumoase.... da ia da un pic si zi unde ti-ai facut nr personalizat black widow
|
mc pt aprecieri! pai avand in vedere ca fac parte din clubul black widow, e normal nu, sa am numar personalizat Black Widow :D l-am primit de la mai inaltii clubului :lol::lol::lol: xcum m-a oprit politia si era sa-mi ia certificatu, 6 puncte si sa-mi dea o amenda de 5.4mil :shock::shock: de`aia apar in unele cu bz 12 ulm si in altele cu black widow ;):-)
|
daca te rog poti afla de unde se pot face ca vreau si eu sa imi trag 2 seturi....
|
Quote:
@ rogan bai nene ce facem cu alea ? ca sunt sec sec sec sec sec! |
ma sincer nu ma pot decide.... dar cu siguranta chiar daca mai am de lucru la a mea ot a mea ramane favorita:P dar super tari amandoua masinile
|
bai costine ori il sunam si-i spunem ca momentan nu avem bani sa ne astepte macar vreo 4-5 zile... ori vindem ceva ca sa luam alea... :x:x
wolftown: am sa ma interesez unde au fost facute numerele :D;) |
Astept o propunere indecenta cand te gandesti, ideea e ca de luni intru in bac asa ca ... nu prea o sa am timp de toate chestiile de genu.... asa ca tre sa gasim o solutie foarte foarte foarte buna...
|
te pimpesc eu cateva zile :D;) te duci pe varianta si facem 50-50% :lol::lol::lol::lol::lol: merge in 2 zile schimbam si motoarele ;)
|
Quote:
|
mergem mergem pe unde vrei u... ca eu le am pe astea cu cazinou multe motoare am mai pierdut si pe acolo :D:)) :lol::lol::lol::lol:;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:32. |
- Copyright 2026 4Tuning