![]() |
Re: Fete mai mari ? Mai mici ?
degeaba am incercat sa o aduc la realitate pe fosta mea...
sper ca...macar....sa fie fericita...sa nu aibe probleme! |
o colega de clasa(are 15 ani) s-a casatorit recent cu unu de 33 d ani kre are un fiu de 11 ani.deci ar putea sa-i fie frate...
acum nici nu mai vine la scoala. crazy b*tch's:-) |
lol... are voie la 15 ani sa faca lucrul asta...? si oricum un major nu are voie sa intretina relatii sexuale cu o minora doar daca se intampla cand sunt casatoriti sau nu stiu cum draq spuen legea... ne-a explicat la scoala dar cine e atent! :)
|
traim intr-o lume nebuna nebuna...
|
mai mare clar, ma abtin in a argumenta de ce nu mai mici , ma axez strict pe DE CE MAI MARI , eh se face ca duminica noaptea dupa .. multe discutii haioase, o intreb pe EA .. daca iese la o cafea, in speranta c`o sa-mi zica NU , si o sa-mi zica dar hai sn vdm maine(luni) asta ca sa castig timp/spatiu :D
asa... eh , surpriza, imi zice da, hai , so .. asa se face ca duminca(luni) la 01:30 noaptea.. eram in oras. . ma intalneam ptr prima oara cu ea, la cafea, si tot asa, bla bla bla, eh .. eu sa fac pe desteptu` cumpar cafeaua ei si etc, imi tranteste 3 texte in fatza de ma lasa lat.. :D intr-un final s-au baut 6 cafele .. 2 luate de mine, 2 de ea ...dupa care 1 fiecare :) la sf. imi zice, te rog frumos, de acum incolo , imi cumpar singura asa... ma jignesti cumparandu-mi cafeaua/sucu si etc. eu .. masca. . zic ... ok :D am plecat la 4 dimineata de acolo , urmand ca .. dupa cateva ore , mai exact la 14:30 sn vdm din nou :D a fost prea tare e la facultate :) etc foarte tare ! prima .. a mea, la facultate fiind,sper sa fie prima din .. seria lunga d tipe la facultate .. :D la care "visez" ah da, si mi-a zis ca sunt un pic mai matur decat se astepta sa fiu la varsta mea, atat ca .. "minte" cat si ca "infatisare" as da in orice secunda o relatie cu una mai mica .. cu una mai mare. . se merita |
Quote:
"m-am saturat sa tot vad bosorogi cu minore, ce o ard in fericiri, ea chiulind de la ore" :lol: @santos - U LUCKY BASTARD :twisted: :twisted: :twisted: |
primu lucru pe care il faci...hmm te duci la politie lamuresti treaba si dupa aia o cauti pe gajica si ii dai in gura ca pe viitor sa isi tina gura....io asa as face.........altu nu stiu ce ar face....:D
|
Quote:
eu am umblat cu pustoaice de 17-18 ani fara nici un stress nu stiu cum se face... dar astea mici taaare usor musca, si pica ;) oare asta sa fie motivul sau... sunt inapt sa-mi gasex pe cineva de varsta mea?;) |
pai...presupun ca tu stii cel mai bine
|
cred ca cea mai mare diferentza de varsta ... cand recent mi-o placut de una cu 3 ani jumate mai mica ca me ... :oops:
care mie mi se pare destul de mult la varsta asta ... mai incolo ... 3 ani jumate nu o sa fie asa mare lucru` ... |
exact asa am patit si eu,dar..s-a dovedit a fi un esec...,2 stupid 4 me.Intr-adevar cand tu o sa ai 21 si ea 18 merge,dar acum...nu prea
|
mda ... astea mici ... merita pastrate pt mai incolo ... ;) ;) ;)
|
Nu , de ce jigniti ? aiurea. ..
o EA la 15-16 ani ... nu prea stie ce vrea.. that`s all , intr-un tarziu afla, ideea e sa .. fii tu ala .. ca daca nu ... ai pus-o :) (caz valabil doar in conditiile in care ai pus suflet in relatie) altfel .. kkmak so .. mai usor cu criticile de genu ca.. nu prea isi au rostul .. in alta ordine de idei ,may i join the club ?! :D |
Quote:
|
si cand o sa ii vina mintea la cap ... se trezeste ca are si prunc ..
naspa ... si ala de 31 de ani ... amu` hapt de 15 ani si-o gasit ... putea si el incerca umpic mai bine ... si isi gasea macar una de 18 ani ... sau mai mult ... eu zic ca nici el nu`i tare copt la minte ... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning