![]() |
Re: Maşina mea: Alba-Neagra
frumos,te-am vazut in seara asta cu ea prin oras:lol:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Primul este cu discurile fata stoc si cu discurile spate cu placute normale iar al doilea este cu Discuri fata brembo max si placute ferodo premier si placute ebc greenstuff pe spate: |
4 Attachment(s)
Dat fiind faptul ca am schimbat filtrul stock cu unul mai permisiv de la KN, am eliminat si rezonatorul care este un obstacol in drumul aerului catre motor. Am pus o admisie de astra X18XEL care nu are acel rezonator. La o prima impresie motorul urca ceva mai usor in ture si parca trage si putin mai de jos. Sunetul s-a aplificat putin devenint ceva mai tare, dar se aude tare fain aerul ce intra in motor cand dai pedala :twisted:
|
frumos:D ... vreo diferenta cu consumul se simte?
|
Consumul a ramas acelasi cred, desi nu ma intereseaza prea mult pt ca indiferent daca ar fi mai mare sau mai mic, diferentele sunt nesemnificative.
|
aha...atunci mult succes cu ce ti-ai mai propus in continuare:-)
|
nu stai deloc.. e bine asa.. :D ma oftic ca nu te-am vazut de cand ai pus jantele astea
|
2 Attachment(s)
Ta-Naaaaaaa
Bara spate de OPC a intrat azi la vopsit, maine poate ajunge pe masina Jonson, daca vrei o poti vedea (masina) maine seara dupa ora 18,30 in crang la Caprioara. |
wow:shock:...ce repede te misti:Dsper sa admir si eu bara maine:lol:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Am montat si bara spate OPC
Dar acum tre' sa caut alta toba cu o singura iesire ca bara nu o tai nici mort |
de`a dreptul frumoasa ... felicirati uskt.. si sa ai grija de ea...
|
Quote:
Foarte frumos vine bara... |
Frumos, de nota 10! :)
Am cateva sugestii, poate iti place vreuna... scos bandouri (aici nu sunt 100% sigur ca sunt utile), autocolant pe stalpi si vopsit manere in alb :) PS: ce mai face cieloul? :) |
foarte frumos a iesit felicitarile mele:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:42. |
- Copyright 2026 4Tuning