![]() |
Re: Dr. Zozo - creatii
OFF: ma refeream la Hydraulics care sunt pe baza de lichid,Air-Ride`urile,dupa cum e si numele se bazeaza pe perne de aer...cred ca mai tare sar Hydraulics`urile :)
|
Astep sa vad ca ce poti face dintrun monstru american!!!!BAFTA DR ZOZO
|
nu pot sa pun asa ceva ptr ca clientul nu vrea,si sa modificat proiectul,sa schimbat masina,va fi un nisan patrol glr sport care va fi facut limuzina,e o masina din 2003 si suna mai bine.
saptamana asta p[rimesc masina in lucru. am sa pun niste poze inainte |
Quote:
mah domnu, zici ca s-au carat morti cu masina aia... buna alegere!! |
3 Attachment(s)
mam decis sa mai continui si camaro ca de 16 luni nam mai pus mana pe ea.
|
Mama ce goarne are sub capota ...
|
1 Attachment(s)
cred ca ma strofoc sa fac un set de balamale mai smechere,ce ziceti de usa din spate?
|
https://www.youtube.com/watch?v=x0cMO-m5g94
https://www.youtube.com/watch?v=fPJzh...elated&search= cele 2 filmuletze cu masina si minuniile alea de usi |
foarte frumos, dar nu destul de practic.
|
Daca reusesti sa-i faci usile sa se deschida asa la o masina, o sa fie belea de tot masina. Sigur ar atrage multe priviri.
|
stai linistit,am pacut deja azi proiectul,si am mai adus ceva inbunatatiri usa va avea 5 variante de deschidere.
|
spune-mi si mie ,te rog, dr.zozo,cat m-ar costa un vopsit + vopsea alba perlata pt un 350z cabrio.si dupa ,ceva "desene" cu auriu.mersi frumos
|
1000 de euro vopsit alb perlat cu manopera inclus,iar paintul depinde de complexitatea si suprafata ei.
|
Dr Zozo meg lehet tegedet latogatni a muhelynel?Mert edes apam meg szeretne ismerni tegedet!!!Mert sok otlete van az autokhoz es eszme cseret akarna cserelni!!!Tul sok otlete van az auto tuninghoz!!Valamikor auto versenyzo volt!!!Varom a valaszodat!!Koszi szepen elore is!!!!
|
bar mikor le lehet jonni a ceghez.
varlak bennetekrt |
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning