![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett Sedan 2.0 SFI - DJ 06 MAZ
26 Attachment(s)
Ia nişte poze de ieri. Data viitoare poate urci pe podium şi scapi şi de derapajul din primul ac de stânga. :-P
|
Sultane a iesit mai misto driftu` cu sticla....mie asa mi se pare. Vezi ca tre sa o lasi mai jos de spate.....si sa umbli la presiunea din roti....iti pleaca mult prea repede.
|
Mersi mult Gabi.......E bun si locu 4, avand in vedere concurenta sunt multumit.
Boby...ai perfecta dreptate.. spatele nu pot sa il mai las deocamdata fiinca imi freaca rau rotile si asa am probleme,arcurile pe care le aveam inainte pe spate erau foarte lasate,acum am unele mai inalte plus distantiere ca sa nu frece,presiunea in roti nu pot sa o las mai mult de 2 pt ca risc sa imi sara cauciucu de pe janta,iar derapajele se pot explica prin simplu fapt ca am niste rasuri de toyo proxies pe spate iar cele de pe fata trebuiau schimbate de multa vreme.... TREBUIE SA MULTUMESC DIN NOU FREAKTUNING PT SUPORTUL ACORDAT LA TOATE CURSELE(pt cei interesati de piese auto si tuning ii gasiti pe strada toporas nr 13) MULTUMESC PRIETENILOR MEI CARE MA SUSTIN. CINE MAI ARE POZE SI FILMULETE ROG SA LE POSTEZE AICI. P.S. MAI VREAU ODATA,CA NU M-AM SATURAT.................... NEXT...SPECTATOR LA RANCA |
Felicitari Sultane ! Bafta in continuare !
|
|
boss..noutati ceva:>?
8) |
Quote:
|
Un lucru bun!... :lol:
E faină maşina!... Avem şi noi, românii cu ce ne mândrii!... |
Da in sfarsit masina e mai silentioasa... o finala remus care isi face treaba bine...
Sar putea sa schimb suspensiile...astia sunt prea dure si nu mai rezist...i imi cazu azi ceva in mana dar trebuie sa ma uit mai atent la ele si sa ma hotaresc daca sa le pun sau nu..sunt ceva mai soft... Intampin o mare problema....se aproprie itp-u si nu cred ca am vreo sansa sa il fac...daca poate cineva sa ma ajute as fi recunoscator... MA GANDESC DESTUL DE SERIOS LA O ALTA CAROSERIE...FARA RUGINA IN PUNCTELE ESENTIALE,DUPA 88 SI NEAPARAT DE BENZINA CU MOTOR MAI MARE DE 1.8.....AS PREFERA TOT SEDAN... DACA STIE CINEVA CEVA LA UN PRET BUN SI CU ACTE IN REGULA(nu ma intereseaza starea motorului) DIN NOU AS FI RECUNOSCATOR |
Vreau eu suspensia :)
|
Quote:
|
Pai din moment ce eu o vreau....cum sa te injur? Si asa de fapt pe masina mea trebuia sa fie :).
|
Cum poate sa traga masina...:shock::shock::shock:
|
10 Attachment(s)
Quote:
Se pare ca treaba cu caroseria e pe cale sa se rezolve... un proiect inceput si neterminat....ce ziceti: vopsea 95% ok mici zgarieturi pe o usa si haion si un defect pe plafon caroserie 1.8e 115cp gsi cu kit original bord etc fustita rieger capota gsi cu prelungire mult mai agresiva ca a mea rugina 0 ......masina a fost reconditionata complet acum cativa ani si tinuta in garaj structura masini nu a fost afectata pt ca nu a suferit accidente curse si mai stiu eu ce totul e la linie minusuri: prelungirea spate si nu se stie sigur daca mai exista pragurile sau nu |
Frumoasă maşina!... Îmi place mult vopseaua!... Cu un polish profesional se duc zgârieturile... dacă sunt mici...
Îi stă bine cu jantele de pe a ta!... Dar maşina ai cumpărat-o de la cineva sau ai avut-o tu?... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
- Copyright 2026 4Tuning