Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAYS 2009 -- 10-12 aprilie 2009 -- Bucuresti - Romexpo (https://forum.4tuning.ro/597-4tuningdays-2009-10-12-aprilie-2009-bucuresti-romexpo.html)
-   -   Campionatul National de Drift (https://forum.4tuning.ro/597-4tuningdays-2009-10-12-aprilie-2009-bucuresti-romexpo/115643-campionatul-national-drift.html)

cozo 13-04-09 21:49

Re: Campionatul National de Drift

Quote:

Originally Posted by Vlad*WpK (Post 2234667)
nu merge nici asa...vin 5-6 si se dau cate 10-20 de minute si raman altii care nu se dau...apoi zic ca au batut drumul degeaba si a fost naspa ca ei nu au putut sa se dea...
regulamentul a fost pus inainte, cine nu vroia sa se dea 2-3 minute nu trebuia sa se inscrie si nu avea de ce sa se planga...

lasa k a fost marfa k noi am stat cate 2 minute fiecare.....altii nici macar alea nu le-au stat, dar am vazut show de 3 ore cu scutere!!!!!! FORTZAAAAAAA stie el cine !!!! i se zbatea ochiul cind vedea steagul rosu !

F_L_R 13-04-09 21:50

Ba esti bolnav? era atata lume in stand la noi , am spus eu ca sunt tare? am spus ca uite cand ma concentrez nu o pierd , nu gresesc , ca eram cati va acolo si emotia nu este atat de mare cum e cand te privesc cateva sute . Nu stiu ce sa ti spun dar ori nu intelegi Romaneste ori faci pe pr@st ul.

Z L R 13-04-09 21:53

acuma iei si d mine ca sunt Turc.....frumos asa boss.....arata cum esti p adevarat.....
nu am probleme cu romana apropo..poate nu stiu io sa scriu bine p forum....dar altfel nu am nici o problema....

dolb 13-04-09 21:57

nu s-a luat de tine ca esti Turc... asa e o expresie pe la noi "nu intelegi romaneste" adica un fel de " nu intelegi deloc? nici daca te bat?" cam asa ceva :)

Z L R 13-04-09 22:01

dolb, traiesc in romania d 12 ani...stiu la ce te refer tu, si la ce refera Florica...

dolb 13-04-09 22:03

Hai nu vreti voi sa uitam totu si sa ne impacam? ca sincer se ajunge deja prea departe si nu vreau sa va para rau nici voua..nici mie ! Let's kiss'n'make-up ! Eventual facem un gratar frumos

Z L R 13-04-09 22:05

io nu am problema cu nimeni...am zis parera mea....my point of view....

dolb 13-04-09 22:06

Quote:

Originally Posted by Z L R (Post 2235602)
io nu am problema cu nimeni...am zis parera mea....my point of view....

pai ma refeream si la aspectul asta! si nu numai din partea ta ! Si din partea lui Razvan-mate. Hai sa lasam vorbele grele .. ca nu-i frumos mai ales in postul pastelui ! Ar trebui sa ne iubim si sa ne ciocnim ouale!

Z L R 13-04-09 22:08

o sa ne ciocnim noi ouale stai linistit....

Gratzian 13-04-09 22:24

McMate, stii ca am apreciat ajutorul tau...
dar in disputa cu Florica ai gresit
eu am o vorba: "tonul face muzica"... nu mai conteaza ce spui sau cata dreptate ai daca nu folosesti cuvintele potrivite.
Florica merita tot respectul tau si al tuturor. Iar in cazul tau, puteai sa iti sustii punctul tau de vedere fara sa folosesti exprimari ireventioase fata de Florica.
Daca foloseai cuvintele alea cu mine, si eu ma suparam
Oricine. Nu conteaza daca ai sau nu dreptate, conteaza cum iti pledezi punctul de vedere

Iar tu ai gresit, ii datorezi scuze lui Florica pentru modul exprimarii.

MC Mate 13-04-09 22:30

Quote:

Originally Posted by Gratzian (Post 2235660)
McMate, stii ca am apreciat ajutorul tau...
dar in disputa cu Florica ai gresit
eu am o vorba: "tonul face muzica"... nu mai conteaza ce spui sau cata dreptate ai daca nu folosesti cuvintele potrivite.
Florica merita tot respectul tau si al tuturor. Iar in cazul tau, puteai sa iti sustii punctul tau de vedere fara sa folosesti exprimari ireventioase fata de Florica.
Daca foloseai cuvintele alea cu mine, si eu ma suparam
Oricine. Nu conteaza daca ai sau nu dreptate, conteaza cum iti pledezi punctul de vedere

Iar tu ai gresit, ii datorezi scuze lui Florica pentru modul exprimarii.

Dar nu m-am exprimat in nici un fel decat sa-i raspund ? Nu vad de ce sa imi cer scuze atat timp cat nu am atacat / jignit cu nmk si nus de ce tocmai acum apare acest post. Daca gresam cu ceva imi ceream scuze fara a fii atentionat, nu am fost niciodata genul care sa atace sau ceva.

Te rog spune-mi la ce cuvinte te referi.Multumesc

MC Mate 13-04-09 22:55

Pana la urma vad k toate ajung sa se sparga tot in capul meu... nus de ce... sau stiu ... dar oricum io am greist k am incercat sa explic de ce de aceasta data a fost timp si reguli, exista acea vb care la noi in tara functioneaza perfect din cate vad ,, daca taceai filozof ramaneai " eu nu prea pot sa tac, dar incerc sa ma vindec.Asa ca ce pot sa spun decat ,,succesuri"

Z L R 13-04-09 23:02

Gratzian, cand pui si tu lista cu punctele.......???

LAFv8 13-04-09 23:23

Quote:

Originally Posted by cozo (Post 2235546)
lasa k a fost marfa k noi am stat cate 2 minute fiecare.....altii nici macar alea nu le-au stat, dar am vazut show de 3 ore cu scutere!!!!!! FORTZAAAAAAA stie el cine !!!! i se zbatea ochiul cind vedea steagul rosu !

BAI FRATE NU VREAU SA JIGNESC SI SA VB AIUREA PE AICI ,DAR AM VAZUT SI EU CA SE DA MULTA LUME PE AICI AIUREA DE MINE .AM VENIT AM RESPECTAT PINA DUMINIK AM AVUT TOT RESPECTUL SA RESPECT REGULILE DAR DUMINIK NU PREA MAI VREA LUMEA SA MA LASE SA MAI DAU.DAR AS VREA SI EU SA STIU DAK AM GRESIT CA AM VENIT ACOLO SA FACEM UN SHOU O ADMOSFERA SI NU ERAM LASAT DECIT CU LIMITA ,DAK PUTIN RABDARE SA MA LASE PUTIN SA MA ANTRENEZ CRED CA VA ARATAM UN DRIFT CU ADV FORTZAAA,DAR NU AM FOST LASAT SI INTELES SI MAM RACORIT PUTIN.AS VREA SA STIU DAK VREUNU CREDEA CA POATE DIN PRIMA SA INVETE MASINA AIA IN 2MIN SA DEA CU IA DRIFT SUNT 400CP CARE NU O INVETI UNA CU 2 GARANTEZ .RESPECT TENGU.DAR IA CAM FOST SI LUI PE DOS SA DEA CU IA CORECT CIND IAM DATO ,NU ESTE ASA USOR SI CRED CA MERITAM PUTIN TIMP SA MA ANTRENEZ SI SA ARAT CEVA FRMS IN FORTZA.ASTA ESTE ,DAR PINA LA URMA VA DATI ATIT CU DRIFTU ASTA INTR-O CUSCA SA FACETI VOI DRIFT .CIND OM AVEA UN CIRCUIT ATUNCI OPTATI PTR DRIFT.DECI MA ABTIN SA VB AIUREA DAR NU VA MAI DATI AIUREA DE MINE ,CA AM AVUT DESTUL BUN SIMT SI RESPECT.DOAR PUTINA SCAAPARE .DAR NU SUNTETI CORECTI.VA SALUT DRIFTARILOR:twisted:

dragos1989 13-04-09 23:35

Am fost foarte incantat sa vad ca au participat si 2 japoneze la event: Axela cu Silvia si domnul VUF cu al lui rotary :D Cine are idee,cine era cu R33-ul? S-a dat cu ea sau ceva? Muream sa o aud si eu putin in ture...daca nu de-a latul,macar un 8mii rpm pe liber sau ceva..Imi pare foarte rau sa vad ca apar dispute aici....Comunitatea de drift este si asa destul de mica...try to get along! Va doresc multa bafta in continuare,motoare fara probleme,si la urmatoarele evenimente sa va dati din ce in ce mai bine! Cine stie,sper sa va vad si la KOE la toamna,iar pe viitor sa vin sa iau lectii de la voi ;) Numai bine!

All times are GMT +2. The time now is 19:43.

- Copyright 2026 4Tuning