![]() |
Re: Campionatul National de Drift
Quote:
|
Ba esti bolnav? era atata lume in stand la noi , am spus eu ca sunt tare? am spus ca uite cand ma concentrez nu o pierd , nu gresesc , ca eram cati va acolo si emotia nu este atat de mare cum e cand te privesc cateva sute . Nu stiu ce sa ti spun dar ori nu intelegi Romaneste ori faci pe pr@st ul.
|
acuma iei si d mine ca sunt Turc.....frumos asa boss.....arata cum esti p adevarat.....
nu am probleme cu romana apropo..poate nu stiu io sa scriu bine p forum....dar altfel nu am nici o problema.... |
nu s-a luat de tine ca esti Turc... asa e o expresie pe la noi "nu intelegi romaneste" adica un fel de " nu intelegi deloc? nici daca te bat?" cam asa ceva :)
|
dolb, traiesc in romania d 12 ani...stiu la ce te refer tu, si la ce refera Florica...
|
Hai nu vreti voi sa uitam totu si sa ne impacam? ca sincer se ajunge deja prea departe si nu vreau sa va para rau nici voua..nici mie ! Let's kiss'n'make-up ! Eventual facem un gratar frumos
|
io nu am problema cu nimeni...am zis parera mea....my point of view....
|
Quote:
|
o sa ne ciocnim noi ouale stai linistit....
|
McMate, stii ca am apreciat ajutorul tau...
dar in disputa cu Florica ai gresit eu am o vorba: "tonul face muzica"... nu mai conteaza ce spui sau cata dreptate ai daca nu folosesti cuvintele potrivite. Florica merita tot respectul tau si al tuturor. Iar in cazul tau, puteai sa iti sustii punctul tau de vedere fara sa folosesti exprimari ireventioase fata de Florica. Daca foloseai cuvintele alea cu mine, si eu ma suparam Oricine. Nu conteaza daca ai sau nu dreptate, conteaza cum iti pledezi punctul de vedere Iar tu ai gresit, ii datorezi scuze lui Florica pentru modul exprimarii. |
Quote:
Te rog spune-mi la ce cuvinte te referi.Multumesc |
Pana la urma vad k toate ajung sa se sparga tot in capul meu... nus de ce... sau stiu ... dar oricum io am greist k am incercat sa explic de ce de aceasta data a fost timp si reguli, exista acea vb care la noi in tara functioneaza perfect din cate vad ,, daca taceai filozof ramaneai " eu nu prea pot sa tac, dar incerc sa ma vindec.Asa ca ce pot sa spun decat ,,succesuri"
|
Gratzian, cand pui si tu lista cu punctele.......???
|
Quote:
|
Am fost foarte incantat sa vad ca au participat si 2 japoneze la event: Axela cu Silvia si domnul VUF cu al lui rotary :D Cine are idee,cine era cu R33-ul? S-a dat cu ea sau ceva? Muream sa o aud si eu putin in ture...daca nu de-a latul,macar un 8mii rpm pe liber sau ceva..Imi pare foarte rau sa vad ca apar dispute aici....Comunitatea de drift este si asa destul de mica...try to get along! Va doresc multa bafta in continuare,motoare fara probleme,si la urmatoarele evenimente sa va dati din ce in ce mai bine! Cine stie,sper sa va vad si la KOE la toamna,iar pe viitor sa vin sa iau lectii de la voi ;) Numai bine!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning