![]() |
Nu stau sa citesc atatea replyuri pt. eleronul minunat de pe Dacie , NU imi vine a crede ca exista cineva care sa ia apararea acelui \"ceva\" :lol: :lol:
Nici daca ar fi cel mai bun prieten al meu nu m-as putea opri din ras .... am vazut multe adevaraciuni de genul , dar ca eleronul ala , NICIUNA :lol: Al3xius , crezi ca faci un bine posesorului luandu-i apararea ? I-ai face un bine daca ai lua flexu' si ai omora monstruozitatea aia. Fara suparare. |
Re:
Quote:
|
Ok, masina este un kitch in viziunea voastra ! E parerea voastra si v-o respect ! In cazul in care aveti ceva cu proprietarul sau cu masina va puteti spune of-urile la linia de start ! :wink: Cred ca acela este singurul loc unde ar trebui rezolvate problemele, nu? :roll:
Multa bafta in continuare ! :wink: |
......
1 Attachment(s)
nu are rost sa va certati atata...fiecare are o parere pe care si-o exprima, si trebuie sa-o respectam!atat cu vorbele!!!!!
POZE!!!!! |
1 Attachment(s)
:)
|
1 Attachment(s)
un nebun...8)
|
alea roz nu sunt kitch-uri ! aia prima e a unuia de adora porcii probabil(uitati-va si la nr) iar a 2-a e a unei tipe 100%! ...aia din ultima poza se poate numi kitch ! :wink:
|
1. aia roz e facuta asha pe comp...
2. eleronul ala de pe dacia rosie se incadreaza fix in definitia data de cineva mai devreme. evident e obiect de decor .. si e de prost gust... |
1 Attachment(s)
Io zic ca e kitch...mie cel putin asa imi pare......
Si inca ceva........:) |
1 Attachment(s)
Kitch sau NU?
Pareri, ceva? 8) |
bineinteles ca e kitch.. e oribila masina..
|
io zic ca e super katerink :)
|
100% caterink :P poate ca ii plac cele 3 marci si a vrut sa le combine :twisted:
|
:)
1 Attachment(s)
8)
Uitati-va cu atentie la detalii!!! |
omul oare crede ca masina lui e un BMW?
problema mare e ca 330 Ci si M3 nu sunt acelasi lucru |
| All times are GMT +2. The time now is 04:31. |
- Copyright 2026 4Tuning