![]() |
La Multi Ani tuturor!!!!!
Va doresc un an nou fericit...plin de bucurii...sa vi se implineasca toate visele!!! :D :D :D |
La multi ani multa sanatate si sa dea Dumnezeu sa ne vedem cu bine si anul urmator :hug:
|
La Multi Ani! Fie ca noul an sa va aduca numai bucurii si impliniri pe toate planurile!
|
La multi ani 4tuning ...La multi ani tuturor!!!
O spun cu intarziere... Sper sa punem ceva poze de la monstrul de petrecere care a fost. |
la multi ani tuturor :D :)) care au facut urari aici pe 4tuning :)
|
La Multi Ani! :D
|
La multi ani la toata lumea !!!! in special lu ZoliaT si Gratzian....fara de care....nu vorbeam aicia..si nu ajungeam o comunitate asa mare.... !!!
Si La multi ani si lui Sebastian care face posibile...cursele cele mai frumoase..din tara... :wink: |
Deci ... din 30 am dormit 4 ore ... sunt .... praf ... pilaf ......
revelionul a fost megasupertare ...no comment am fost tot timpul alaturi de fratzioru meu JACK ... shi cateodata cu varu`sau Jim .... berea,vinurile,sampaniile nu se mai pun ... am sa pun poze knd imi gasesk aparatu ............... deci a fost prea tare !!! LA MULTZI ANI SI TOT CE VA DORITZI IN 2006 :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: |
Si Aradul a facut party... :dance: :lol: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...r=asc&start=15 :dance:
LA MULTI ANI RACING SYNDICATE 8) si voua tuturor!!! :hug: |
haha azi noapte iara am petrecut :D party 2 si in noaptea asta party 3 :)) abea astept
|
LA MULTI ANI!acum am venit si eu acasa plecata de ieri de dimineata,am terminat cu party1 in noaptea de revelion,party2 aseara si astept party 3 de ziua mea. :twisted:
|
bv :D petrecem la fel :D
ps ; la multi ani ! :D :twisted: |
am venit si eu acasa .. va urez un an nou plin de bucurii si impliniri ! La Multi Ani !!!
:peace: |
multumesc,dar mai sunt 17 zile pana la ziua mea. :twisted:
|
dupa 1 zi dupa intrarea in noul an ... LA MULTI ANI BAIETII SI FETELE DE PE AICI....
UN an nou si fericit ! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:44. |
- Copyright 2026 4Tuning