![]() |
Re: Mi-am luat civic
4 Attachment(s)
pina termin cu masina mi-am schimbat bicicleta care mi-am facuto dupa gusturile mele (custom made ;) ) si culorile care le va avea si masina adica negru mat cu negru lucios si ceva alb :)
|
Servus,
Uite fanete niste linkuri pentru tine. Sper sa-ti placa. https://www.youtube.com/watch?v=DcrrTi0HjMo https://www.youtube.com/watch?v=ALZIS-5V_mY Asta ca sa vezi cat rezista un motor de Honda https://www.youtube.com/watch?v=hzW8E...elated&search= https://www.youtube.com/watch?v=AcT_Z...elated&search= Asta ca sa vedeti cum functioneaza motorul lui fanete :D https://www.youtube.com/watch?v=Su6ZG...elated&search= |
cois...mie nu mi ai zis ieri de faza cu actele...vai sa mi bag p...
Iar la faza cu "cat rezista un motor de Honda" nu am putut sa ma uit...niste retarzi aia...m am uitat pana la faza cu bananele...fmm, ce idioti. |
daca iti spun ca stiam toate filmuletsele ma crezi ? :)
si de acte nu am zis... plm ... nu era ceva de laudat ... o sa se rezolve dar faza asta mi-a pus un mic bats in roate la omologarea motorului |
11 Attachment(s)
hai sa facem un update si sa mai zic si eu ceva de masina mea. de fapt cel mai bine las pozele sa vorbeasca despre ultimele mele achizitii
foarte costisitoare.... dar nu imi pare rau :) |
2 Attachment(s)
sper sa fie gata in 2 saptamini , bine... doar motorul, cu rodaj cu tot :)
apoi trecem si la cosmetizare adica sa termin ceea ce am inceput ca mult nu mai este pina la finish. PS. doua poze cu ce am gasit in motor dupa MICA problema pe care am avut-o |
MANDRI DE TINE ! :D:D
Semnat: Evolution Crew® La cat ghinion ai avut..si dupa discutia de azi cu tine, parca incepe sa rasara soarele este? ;) |
ce inseamna sa te zgarcesti cand e vb de ulei.....off....
|
Sa intelegem ca esti unul dintre cei care a lucrat la motorul lui?
O prezentare ceva...ca vad ca esti din Galati. Si ia spune ne, sa zgarcit la ulei ah?Detaliaza...... |
Quote:
ce inseamna sa schimbi bniste cuzineti fara sa rectifici vibrochenul si biela daca nu stii ce s-a intamplat nu mai vorbi din filme eu am desfacut motorul si era un sigur cuzinet facut varza daca era de la ulei erau toti cuzineti muci... asa ca ... exact ca vorba aia "unde nu stii fluiera" |
nu vorbesc din filme faneatza....cuzinetii din motivul asta i-ai schimbat prima data.....cand era masina la galati.....ai zis....bai pune-ti uleiul din motorul vechi al masinii(1.5-ul ala) si filtru tot ala ca sunt schimbate recent.....asa estE???? sau tot eu vb aiurea?
|
aaa...si inca ceva mecanicosule.....de tragi tu concluzii de genu "daca era de la ulei erau toti cuzinetii varza...." cand ti se invarte un cuzinet rezulta pilitura iar acea pilitura ataca si cuzinetii ceilalti....la tine a fost depistata din timp problema si de asta nu s-au invartit si restul...daca mai mergeai 30 de km maxxim cu masina stricai si arborele....asta asa ca iedeie....
|
eu te intreb acum pe tine, tu ai idee cit am mers eu cu masina de zici ca era de la ulei ? tu zici acolo de 30 de kilometri cind eu am mers cu masina 1 (unu) kilometri si a inceput sa bata....
de asta iti zici ca vorbesti din filme , nu fac vreo aluzie la cunostintele tale in materie de mecanica sau ceva de genu, nu am dece abia te stiu de pe forum.... ideea e ca am mai vorbit si eu cu citiva mecanici si i-am intrebat daca este posibil ca o masina sa ii stric eu cuzinetii doar ca am mers cu ea un kilometru. si daca era de la uleiul care intradevar eu am zis sa il schimbe , cum de se stricau asa repede cuzinetii ....???? inseamna ca ei au dat ture cu masina mea grave in galati.... nu? PS uleiul care i-am zis sa il puna din motorul ala vechi avea maxim 500 de KM. si chiar daca ar fi fost uleiul naspa, negru cum ziceau ei, dece l-au maii schimbat daca se cred mecanici buni.... daca eu sunt "praf" si nu ma pricep nu faceau ca mine, imi spuneau, bai nenea, nu facem bine , etc. oricum... chiar daca era de la ulei nu se strica asa repede. si dece zic asta , am prieten care a pus ulei mai eftin intr-un fiat coupe si a inceput motorul sa bata dupa vre-o aproape 1000 de km.... oricum, liviu a facut o treaba de mintuiala, dupa ce a batut prima data motorul el a schimbat cuzinetii fara sa dea jos biele vibrochen sau sa mai verifice si el ce cote mai au daca sunt ovale .... a schimat doar asa ca sa se auda bine cind imi da mie masina , cu toate ca el mi-a luat banii pe cuzineti si manopera... puii mei ... asta e bani aruncati pe fereastra ca eu acum am dat iar motorul jos si tre sa rectifiic vibrochen biele , de fapt le-am rectificat deja. |
si pe linga toate astea cind am desfacut motorul am avut surpriza sa descopar ca sunt si toate pistoanele sparte ... ca de asta nu am terminat masina , ca nu gasesc pistoane.....
bineinteles ca eu am pistoane dar sunt la liviu in galati care m-a duce cu vorba de 3 luni de zile sa ma duc sa mi le iau de acolo.... bine... si muuuuuulte alte piese care nu cred ca o sa le mai vad vreodata. cemai... om ca asta sa nu va incurcati cu el de asta iti spun ca vorbesti din filme, ca nu stii toate datele problemei... ca am fost la galati sa-mi iau toate piesele si ca mi-a dat o cutie si o pompa de servo ... cind eu aveam si inca am la el un motor aproape complet |
am zis ca daca mai mergeai cu masina 30 de km ii stricai pe toti,prima data cand s-a montat motorul i-ai spus lui liviu sa iti puna uleiul din motorul vechi, care era un ulei ieftin si uzat si pe deasupra mai erau aproape 2 litri in motor si filtrul tot pe ala sa il foloseasca,liviu ti-a pus uleiul tau si a completat de la el, de fapt din uleiul de rezerva al subarului,iar cand ai mers tu cu masina 1 km si a inceput sa bata era si normal din moment ce motorul era in rodaj iar liviu ti-a specificat clar sa nu-i tragi in trompeta dar tu te-ai urcat in masina..... era si gogu in dreapta, si i-ai dat 10.000 de ture....pai cum vrei frate sa tina ??....omu iti zice ca este in rodaj si tu dai talpa, si acum mai vorbesti si aiurea pe forumuri de el, iar legat de masina ta.....stai linistit nu ma excita deloc,nu te gandi tu ca am dat noi ture cu bijuteria ta, pe mine unu nu ma pasioneaza hondele iar pe aici pe la galati avem si noi masini nu trebuie sa tragem ture grave cu masinile de la bucuresti......asa ca nu mai trai tu filme ca eu nu vorbesc aiurea stiu ce zic,iar lui liviu ar trebuie sa-i multumesti cate ti-a facut de banii aia aruncati pe geam.....ti-a vopsit omu si pana capacu de la delcou in rosu ca sa fii si tu ca toti baietii....:)) asta te pasiona pe tine....
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:01. |
- Copyright 2026 4Tuning