![]() |
re: Ford Granada 2.0 V6 - 78'
Salut,
Vreau si eu o poza cu eleronul. |
Quote:
Deocamdata nu sunt fonduri de engine, cand o sa am ceva fonduri...o sa caut, dar pretu mi se pare cam maricel :-) vom vedea, as prefera sa aduc ceva din afara si sa il distrug :lol: Quote:
|
Iarasi te-ai razgandit?
|
din cauza unor probleme mari de tot...sunt nevoit sa renunt la multe, posibil si la granada. o sa revin cu info, cat de curand!
|
Quote:
in prima faza urmeaza sa: - s-o vopsesc galbena, cu niste dungi verzi(destul de interesante, de pe un consul din afara care se dadea la raliu), jantele refacute albe - sa urc un 2.8 carburatie, mult mai bun decat actualu 2.3 care da fum la greu :D - sa ii scot tobele la praguri, din inox. Prima faza ar cam trebui sa fie gata cam pe saptamana viitoare ;) sa vedem ce iese! |
Felicitari!
M-am uitat mai atent la masina cand ai parcat-o in fata ambasadei Germaniei si trebuie sa spun ca e ceva de munca la ea (mecanic vorbind), dar e ok. Daca vrei sa faci un 2.8 carb te pot ajuta cu una cu alta, doar sa spui. |
Quote:
|
bravo,bravo iar tre sa ma uit aici mereu :X abia astept sa o vad vopsita...
|
saptamana viitoare sper sa fie gata :D sa vedem poate apar si la baneasa pe 3-4oct :)
|
14 Attachment(s)
si cu mici intarzieri, a inceput munca :twisted: sper sa faca senzatie la pitesti, poate ajung si la vitantis...dar nu promit ;) intre timp, am renuntat la o mare parte din interior, si o sa mai renunt(scaunele vor fi inlocuite cu unele mai sport si mai usoare), am dat jos bandourile de pe lateral. Urmeaza sa ma apuc de caroserie, intre timp astept sa mai adun unele piese mecanice si dupa o vopsesc :D deocamdata nu spun ce motor si ce alte modificari fac :lol: toate la timpu lor.
|
sa vi sa-i facem grupu ;)
|
daca nu era asea urat afara, azi il dadeam jos si il aduceam...poate se mai domoleste vremea :) daca nu luni sigur e jos.
|
10 Attachment(s)
si aproape am termint cu interioru si cu usuratu masinii :D dupa ce pun motoru si termin cam tot ce mai trebuie, ma duc cu ea la cantar sa vad cate kg are :D Oricum evacuarea va face toti banii, sau va manca multi bani pe amenzi :lol: DRIFT RIDE IN PROGRESS! :D
|
bv frate .....hai ca iese ceva frumos
|
sa speram :D deabia astept sa urc 2.8 pe ea si dupa blana :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning