Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - BH-04-ARO ///M5 Power + NX (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/10978-e30-bh-04-aro-m5-power-nx.html)

ge0rge 06-05-06 22:28

Re: BH 04 ARO

7 Attachment(s)
pozele vorbesc de la sine!

Bik3rBoy 06-05-06 23:10

super tare !!! tie-o tot asa !

valib 06-05-06 23:23

:shock: :shock: :shock:
si eu vreau.....ooooo....si eu vreauuuuuuu..........vreauuuuuuuuu

dask137 07-05-06 00:36

Felicitari :)
In cateva zile masina ta va fi din nou cea mai frumoasa din oras, dupa parerea mea.
PS. Doresc sa import cauciucuri de rallycross si drag daca te intereseaza

mertan 07-05-06 00:55

mai domy scuze tata... dar eram la polietie la ora aceea, dadeam declaratie....

BMW™ 07-05-06 17:17

Ce se mai aude cu pozele ARO ... ? :suspiciou

bodyspeed 07-05-06 18:13

super tare arata :shock: :shock: :shock:
a iesit super ...si interiorul arata super frumos
felicitari a iesit ceva frumos ;) succes in continuare

DaBotta 07-05-06 21:08

wow superba masina, domy tu stai cumva acolo pe langa cubanito ? printre blocuri pacolo ? ca am vazut acolo mai demult de mai multe ori si masina ta si a lui prietena ta. o sa o pot vedea si pe asta noua pe acolo ? ca vreau sa o vad. ii super super faina masina. albastru ii mai inchis asai ? eventual daca o sa poti si o sa vrei sa ma duci o tura sa vad cum merge. mersi mult . si inca o data FELICITARI pentru ce ai facut !

graty 17 08-05-06 13:11

Intradevar cel mai frumos tuning din Oradea si cred ca in tara nu prea sunt ursi mai frumosi decat asta!

FuJi 08-05-06 13:56

smecher rau ursuletzu asta... tine`o tot asa...

ZanDer 08-05-06 17:32

Quote:

Originally Posted by DaBotta
wow superba masina, domy tu stai cumva acolo pe langa cubanito ? printre blocuri pacolo ? ca am vazut acolo mai demult de mai multe ori si masina ta si a lui prietena ta. o sa o pot vedea si pe asta noua pe acolo ? ca vreau sa o vad. ii super super faina masina. albastru ii mai inchis asai ? eventual daca o sa poti si o sa vrei sa ma duci o tura sa vad cum merge. mersi mult . si inca o data FELICITARI pentru ce ai facut !

ba io inteleg ca tu esjti entuziasmat si asja mai departe da las'o mah frate mai moale, nu ii masjina de test drive si nici benzina nu'i pe gratis ;) scuze de offtopic

Bik3rBoy 08-05-06 22:04

ce ai ma cu omu ? lasa-l sa se bucure :D

DaBotta 08-05-06 23:02

Quote:

Originally Posted by ZanDer
ba io inteleg ca tu esjti entuziasmat si asja mai departe da las'o mah frate mai moale, nu ii masjina de test drive si nici benzina nu'i pe gratis ;) scuze de offtopic

stiu ca nu ii nici masina de test drive si nici benzina nu`i pe gratis , dar benzina se poate rezolva , exista benzinarii si pun bani nu-i problema , dar cred ca in masura sa ia aceasta decizie este chiar soferul masini , nu ?

DRooPY 09-05-06 07:34

Domy ce fel de filtru de aer ai pus.. fi amabil si fa niste poze cu filtrul ..! vreau sa imi pun si eu dar imi este frica sa nu busesc debitmetrull! poate ma ajuti cu niste sfaturi! merci

DOMY_m3 09-05-06 07:42

Quote:

Originally Posted by DRooPY
Domy ce fel de filtru de aer ai pus.. fi amabil si fa niste poze cu filtrul ..! vreau sa imi pun si eu dar imi este frica sa nu busesc debitmetrull! poate ma ajuti cu niste sfaturi! merci

eu am pus filtru de la simota racing,cea mai mare (ca si suprafata)care exista.calitatea e mijlociu sau poate si mai slab dar acuma pe asta am avut bani.in viitor vreau sa cumpar(sau poate o sa sponzorizeze firma autoperform)un cold air intake sistem,din carbon , aia undeva la 250 euro.iar debitmetru nu ai cum sa strici cu filtru,eventual daca nu e suflat cu ulei atuncea poate intra mai mult praf in motor ...

All times are GMT +2. The time now is 12:52.

- Copyright 2026 4Tuning